Kako gledati spletno tekmo Game of Thrones, ne glede na to, kje živite

Kako gledati spletno tekmo Game of Thrones, ne glede na to, kje živite

Avtor Michael Smolski, 2019-04-15 18:35:54 v Zabavi


Če želite gledati Game of Thrones, vam ni treba plačati velikih dolarjev za naročnino na televizijo in bi raje vedeli, kako gledati Game of Thrones v spletu, ne glede na to, kje živite? Zajeli smo vas, ker vemo, kako precenjena je kabelska televizija, nekatere TV naročnine pa sploh ne prikazujejo HBO-ja in s tem Game of Thrones in z 8 sezono za vogalom ali že ko berete to, da lahko gledate igro prestolov je obvezen.

Vaše možnosti kar zadeva gledanje igre prestolov na spletu

Resnično sta možni samo dve poti, če želite gledati Game of Thrones Online, ne da bi imeli TV naročnino.

Ali uporabljate manj etični pristop pri iskanju, kako gledati Game of Thrones v spletu "brezplačno", ali pa dobite HBO NOW, kar je naročniška storitev HBO, ki vam omogoča ogled vseh HBO oddaj, če ste v ZDA..

Zunaj ZDA? Pokazali vam bomo, kako narediti, da HBO NOW zdaj deluje kjer koli v tej objavi, preden pa to storimo, bomo govorili tudi o brezplačnem gledanju igre prestolov ter prednostih in slabostih tega početja.

Oh, in če imate v paketu TV naročnino z HBO, vendar potujete ali kaj takega, lahko dobite HBO GO, ki je podoben HBO ZDAJ, toda za naročnike HBO prek kabelske televizije, če običajno živite v ZDA in ste v ZDA. Čeprav vas bomo seveda predstavili tudi, kako narediti HBO GO zunaj ZDA.

Zakaj ne bi smeli gledati igre prestolov na spletu "brezplačno"

Predstavljajte si, da vzamete Ferrari ali Lamborghinija in ga vozite po gorah. Popolna izguba potenciala, kajne? Če brezplačno gledate Game of Thrones na spletu, v bistvu peljete Lamborghini Veneno v gore.

Game of Thrones, sezona 8, bo doživela največji boj na svetu, ki je bil kdajkoli prikazan v filmu ali TV oddaji. 6 epizod kakovosti filma. Ogledali si boste najnaprednejšo oddajo, ki je bila kdajkoli ustvarjena, bodisi z vidika vizualnih vsebin ali zgodb. Bi radi gledali to slabe kakovosti? Zagotovo ne.

In to je, če ga sploh najdeš. 8. sezona igre prestolov bo ena najtežjih oddaj, ki jo je treba gledati na spletu, ko gre za brezplačne vire.

Če želite gledati Game of Thrones v spletu, ne glede na to, kje živite, toplo priporočamo, da dobite HBO ZDAJ. Igra prestolov je šov, ki ga morate gledati v najboljši možni kvaliteti. HBO ponuja tudi številne druge fantastične oddaje, v katere se boste zaljubili, ko prejmete naročnino. In ja, na voljo vam je 7-dnevno preskusno preizkušanje in preverjanje, ali vam je všeč.

Kako nastaviti HBO ZDAJ zunaj ZDA za gledanje igre prestolov na spletu, ne glede na to, kje živite

Če želite gledati Games of Thrones Online s HBO ZDAJ, se morate tudi prijaviti in namestiti aplikacijo, pred tem pa morate, da HBO NOW pomisli, da ste v ZDA..

To je ključno za gledanje HBO ZDAJ zunaj ZDA.

Za to potrebujete VPN.

Storitve VPN omogočajo, da lokacije zamenjate nekje drugje, kar odpira ogromno možnosti, kar zadeva vsebino. Ali želite kaj gledati, vendar se v državi, v kateri se nahaja, zdi, da ni na voljo? VPN bo to popravil.

No, pravi VPN bo to popravil. Ključno je pogledati, s katerimi storitvami deluje storitev VPN. Ali deluje s Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, BBC iPlayer in ITV? PrivateVPN deluje z vsem tem. Seveda je to nekaj najbolj znanih storitev, ki so blokirane v geo, in morda boste iskali drugo storitev. In tu prihajajo naše storitve za stranke. Če niste prepričani o storitvi, poiščite!

Ljudje imamo radi našo podporo in prepričani smo, da boste tudi vi!

Z uporabo PrivateVPN in povezavo na pravi ameriški strežnik boste lahko gledali HBO ZDAJ in tako lahko gledali Game of Thrones Online ne glede na to, kje živite.

Pod pogojem, da želite gledati Game of Thrones v spletu na namizni napravi. Če želite gledati v telefonu ali televiziji, nadaljujte z branjem.

Kako gledati Game of Thrones Online s HBO NOW na telefonu Android

HBO ZDAJ se ne bo prikazal na telefonu Android, če živite zunaj ZDA.

Za to morate spremeniti lokacijo Google Play Store.

Google opisuje, kako to storiti na njihovi spletni strani.

Ko spreminjate svojo lokacijo, se prepričajte, da je v ZDA. Če je potrebno, uporabite generator naslova, da dobite ameriški naslov.

Tako boste lahko v programu Android preko HBO ZDAJ v spletu gledali Game of Thrones.

Kako gledati Game of Thrones Online s HBO NOW na Apple napravah.

Na napravah Apple morate storiti nasprotno od tistega, kar bi počeli na napravah Android.

Odjaviti se morate iz svojega trenutnega računa iCloud in ustvariti novega s svojimi podatki v ZDA.

Če samo spremenite lokacijo svojega trenutnega računa, boste izgubili vse.

Seveda se lahko po prenosu HBO ZDAJ ponovno prijavite v svoj stari račun.

Kako gledati Game of Thrones Online s HBO NOW na Amazon Fire Devices

Amazon Fire TV Stick / Cube je verjetno najboljša naprava, s katero se lahko povežete s televizorjem. To je zaradi svobode, ki jo zagotavlja Na primer lahko nanjo naložite nekatere storitve VPN, kot je PrivateVPN. Tega ne morete storiti z všečki Apple TV ali Chromecasta.

Če želite tam gledati Game of Thrones Online, morate najprej obiskati svoj račun Amazon v spletnem brskalniku.

  • Iti čez Vaš račun oz & Seznami z miško.
  • pritisni na Upravljajte svojo vsebino in naprave in spremenite svojo regijo v ZDA.
  • Pojdite na svoj Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • pritisni na Nastavitve sledi Moj račun.
  • Odjavi registracijo. Ponovno se boste morali prijaviti v svoj račun.

To naj vam omogoča, da na napravi Amazon prenesete HBO ZDAJ. V zelo redkih primerih boste morda morali odstraniti trenutni način plačila in potencialno dodati navidezno ali predplačniško kartico, izdano v ZDA.

Kako gledati Game of Thrones Online s HBO GO

Kar smo že omenili s HBO NOW, velja tudi za HBO GO.

Če pa boste v ZDA, ne boste potrebovali VPN-ja, da bi HBO GO deloval.

Če želite HBO GO delovati, morate imeti s TV paketom HBO.

Tako lahko gledate Game of Thrones na spletu ne glede na to, kje živite

Če nimate HBO s TV paketom ali nimate kabelske televizije sploh, imate dve možnosti, ali pa uporabite manj etično metodo, ki vam bo omogočila gledanje igre prestolov na spletu, vendar v veliko slabši kakovosti in po kopici raziskav ali sledite temu vodniku in si ogledate Game of Thrones v spletu s HBO GO, ne glede na to, kje ste.

To je odvisno od tebe.

Se vam zdi to koristno? Oglejte si naš blog in si oglejte, kaj vam lahko še kaj pomaga PrivateVPN!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me