Kako gledati italijansko TV na spletu (RAI TV, DAZN, Sky)

Kako gledati italijansko TV na spletu (RAI TV, DAZN, Sky)

Avtor Michael Smolski, 2019-09-01 20:41:25 v vodnikih


Ali želite gledati italijansko televizijo v spletu? Ne glede na to, ali gre za bolj čustvene komentatorje v nogometu ali preprosto za to, da je vsebina v italijanščini, lahko italijansko televizijo gledate na spletu, ne glede na to, kje na svetu ste. S pomočjo platform, kot so Rai Play / TV, Sky in DAZN, z nekaj spremembami, saj te platforme trenutno delujejo le v Italiji.

V tem priročniku vam bomo pokazali, kako zavedete te platforme, če mislite, da ste v Italiji.

Kako gledati italijansko TV na spletu s pomočjo RaiPlay-a

RaiPlay je najbolj priljubljena italijanska pretočna storitev, ki ponuja tako kombinacijo športa, TV oddaj kot filmov.

In to je edina italijanska platforma, ki vam bo omogočila gledanje italijanske televizije na spletu brezplačno, povsem legalno, ne da bi se morali spuščati na spletna mesta, napolnjena z zlonamernimi oglasi in pretočenimi potoki.

Edino, kar morate storiti za gledanje italijanske televizije na spletu s pomočjo RaiPlay-ja, je ustvariti brezplačen račun RaiPlay in pretentati RaiPlay, da misli, da ste v Italiji.

Kako zavedete RaiPlay, da misli, da ste v Italiji?

Z uporabo VPN-ja, ki vam bo omogočil, da ste praktično v drugi državi.

Takoj je treba omeniti, da brezplačne storitve VPN niso možnosti, če želite gledati italijansko televizijo v spletu. Brezplačne storitve VPN so omejene na lokacije, kot so ZDA ali včasih Združeno kraljestvo, in morate se povezati z italijanskim strežnikom.

Če pa imate radi zabavo, je morda vseeno pridobiti VPN, čeprav ni brezplačen iz enega preprostega razloga, pravi VPN lahko odklene skoraj vso vsebino in storitve, ki jih želite uporabljati, kjer koli že ste.

Ste kdaj želeli dostopati do neke oddaje, ki je bila na Netflixu, vendar na ameriškem Netflixu? Ste si kdaj želeli ogledati Hulu zunaj ZDA? Kaj pa DAZN, ali je italijanski ali kanadski DAZN? To so vrste storitev in vsebine, ki jih PrivateVPN lahko odklene.

Izberete strežnik, s katerim se želite povezati, in to je to. Trenutno ste na drugem mestu in imate zdaj dostop do vsebine, ki bi bila sicer v vaši državi blokirana.

ZasebnoVPN? To ni brezplačno, vendar je ena najbolj cenjenih VPN storitev, vendar s popolnoma brezplačnim 7-dnevnim preizkusom brez tveganja in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Samo prijavite se za preizkus in se povežite z RaiPlay.

Ključ za deblokiranje RaiPlayja z VPN? Za povezavo s pravim strežnikom. Pri gledanju italijanske televizije v spletu na žalost ni tako enostavno kot povezava s katerim koli italijanskim strežnikom. Storitve, kot sta RaiPlay ali Netflix, morajo preprečiti, da bi uporabniki gledali vsebino, za katero nimajo pravic, da bi jih prikazovali.

Zakaj bi nekdo kupil naročnino Starz samo zato, da bi gledal Power v ZDA, če si ga lahko ogleda, tako da se poveže z UK Netflix, in sicer s svojo trenutno naročnino? Težava je v tem, da Netflix ni plačal za pravice, da bi prikazal všečke Power on Netflix v ZDA, in če ne bodo ukrepali, da bi preprečili, da bi ga uporabniki gledali v ZDA, se bodo znašli v težavah. Zato večina VPN strežnikov in storitev ne deluje z večino razvedrilnih platform.

PrivateVPN ne ponuja na tisoče strežnikov, kot je naša konkurenca. Kljub temu se osredotočamo na to, da strežniki delujejo, nenazadnje jih 51% uporabnikov VPN uporablja za zabavo.

Če se povežete s strežnikom, ki podpira RaiPlay, boste lahko gledali italijansko TV Online na vseh napravah, ki podpirajo storitve VPN.

Ali uporabljate platformo, ki ne podpira storitev VPN? Žal so to platforme, kot so Apple TV, Roku in Chromecast. Naše priporočilo? Bodite deležni Amazon Fire TV Stick ali preberite navodila za namestitev VPN-ja na usmerjevalnik, ki vam bo, čeprav ni najbolj priročna možnost, omogočal uporabo VPN storitev na vseh napravah.

Kako gledati italijansko TV na spletu s pomočjo DAZN

Kar zadeva gledanje športa, RaiPlay sicer ponuja nekaj odličnih možnosti, vendar je DAZN absolutni vodja pri gledanju športa na spletu.

Gledanje italijanske televizije v spletu s pomočjo DAZN-a ni tako enostavno, kot je to pri RaiPlay-u, toda s tem, ko boste to zmogli ugotoviti, boste do ameriškega in kanadskega DAZN-ja lahko dostopali tudi s pomočjo PrivateVPN, ki vam omogoča dostop skoraj o vseh športnih vsebinah, ki jih lahko kadarkoli vprašate.

Tri korake za gledanje italijanske televizije na spletu s pomočjo DAZN:

  1. Imejte kartico v Kanadi, Italiji ali ZDA.
  2. Prepustite se DAZN, če pomislite, da ste v podprti regiji z uporabo PrivateVPN.
  3. Prenesite aplikacijo DAZN.

Če želite gledati italijansko televizijo prek spleta s pomočjo DAZN, potrebujete kartico, izdano v podprti regiji DAZN. Če ste iz Italije ali ste tam živeli v preteklosti, boste morda že imeli izkaznico v italijanskem jeziku. Tudi če ne, najprej poskusite s kartico. Morda bo ali bo zdaj delovalo, odvisno od vaše kartice in banke.

Za tiste, ki trenutno nimajo prave kartice, predlagamo, da si ogledate naš vodič, kako odblokirati italijanski DAZN. Pojasnjuje, kako poglobljeno nastaviti DAZN, in ponuja predloge glede pridobivanja prave kartice. Ta priročnik vas bo vodil tudi o tem, kako namestiti DAZN na naprave, ki niso tako enostavne, kot se zdi, ker se aplikacija DAZN ne prikazuje v trgovinah z aplikacijami držav, ki tega ne podpirajo.

Kako gledati italijansko TV na spletu s pomočjo Sky

Za mnoge bo to najmanj verjeten način gledanja italijanske televizije na spletu. Seveda, morda ponuja veliko različnih kanalov, vendar morate biti naročnik Sky-a, ki stane 29,99 evra, začenši s povečanjem cen v prihodnosti..

Če ste že naročnik Sky-ja, se za povezovanje s storitvijo Sky Go preprosto povežite z enim od zasebnih VPN strežnikov PrivateVPN-a, kar vam bo omogočilo gledanje italijanske televizije v spletu s pomočjo Sky.

Kako gledati italijansko TV na spletu

Želite gledati več kot le italijansko TV na spletu? PrivateVPN vam bo omogočil dostop do najbolj možnih regij Netflix, hkrati pa vam bo omogočil dostop do vseh pomembnejših ameriških in neameriških platform, kot so Hulu, DAZN, HBO GO, HBO NOW, ESPN in še marsikaj, o čemer lahko preberete na našem blogu.

In sami se lahko prepričate s 7-dnevnim preizkusom v celoti tveganj.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me