Kako gledati Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV

Kako gledati Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV

Avtor Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 v Zabavi


Ste pred kratkim dobili kocko Fire TV? Ali živite zunaj ZDA? Ali želite na televiziji Fire TV Cube gledati Hulu zunaj ZDA? Preprosto. No, ni tako enostavno, toda vemo, kako to storiti, zato vam bomo pomagali ugotoviti.

Glavni razlog, zakaj na televiziji Fire TV Cube ne morete gledati Hulu zunaj ZDA

Pravice. Pravice do filmov in oddaj stanejo. In Hulu? Hulu opravi neverjetno delo, ki sta mu všeč Netflix in Amazon Prime, v smislu prikazovanja oddaj, ki se trenutno dogajajo, neuspešno. S Hulujem si lahko ogledate najnovejšo epizodo določene oddaje, dan po izidu, in to je precej neverjetno. Vendar pa tudi stane in zagotavljanje, da bi bil po vsem svetu izredno drag. Za ljudi, ki bi to uporabljali po vsem svetu, ne bi bilo super za podjetja, ki imajo te pravice. Od tod tudi Hulu je močno pritisnjen. Rezultat? Na televiziji Fire TV Cube ali kateri koli drugi napravi ne morete gledati Hulu zunaj ZDA.

In obstajajo trije koraki za rešitev tega vprašanja. Prav tako niso enostavni, toda če želite gledati Hulu, se morate registrirati in morate Huluja zavesti, da misli, da ste v ZDA. Oh, in seveda morate prenesti tudi aplikacijo Hulu na kocki Fire TV.

Registracija na Hulu za ogled Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV

To ni najpomembnejši del in morda že imate račun, in če je tako, lahko ta del preskočite, če pa želite gledati Hulu zunaj ZDA na Fire TV Cube, je to najtežje stori.

Če želite registrirati račun Hulu, pojdite na spletno mesto Hulu na telefonu ali računalniku. Prav tako morate imeti ameriško kartico. In to je problem za večino ljudi.

Pozneje lahko z vavčerji uporabite plačilo, v začetku pa morate plačati s kartico. Moj nasvet? Prosite prijatelja v ZDA, da vam pomaga. Resno. Ali jih prosite, naj plačajo za to, ali pa jih prosite, da vam v trgovini kupijo kakšno predplačniško kartico.

Preizkusite lahko tudi navidezne spletne kartice, čeprav vaš uspeh z uporabo morda ni tako velik. Gre za preizkušanje, dokler ne dosežete, da deluje. Opravite nekaj raziskav, saj se metode, ki delujejo, spreminjajo ves čas.

Toda Hulu morate zavajati, če želite registrirati in na splošno gledati Hulu zunaj ZDA na Fire TV Cube.

Da Hulu dela za gledanje Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV

Ali želite gledati Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV? Huluja moraš prevariti, da misli, da si v ZDA. To je edina možnost, če ne želite leteti v ZDA vsakič, ko želite gledati Hulu.

In za to potrebujete VPN. VPN je navidezno zasebno omrežje in ko se enkrat povežete z njim in povežete s strežnikom v drugi državi, boste tam skoraj tam, kar pomeni, da boste lahko, kar zadeva internet, gledali Hulu, če boste povezani z Ameriški strežnik.

Toda najbolj VPN STORITVE ne delajo s HULU!

Če mora Hulu zagotoviti, da si ljudje v drugih državah ne morejo ogledati Hulu zunaj ZDA na Fire TV Cube, bodo seveda vedeli, da storitve VPN obstajajo. Zaradi tega večina VPN storitev ne deluje s Hulujem.

ZasebnoVPN? Ima delujoče ameriške VPN strežnike, ki podpirajo Hulu.

Ustvarite račun z PrivateVPN. Prenesite odjemalca, ki je na voljo na Fire TV Cube, in se povežite s strežnikom, ki ga podpira Hulu. Enostavno? Ja.

Ampak počakaj, kaj pa Hulu App?

Kako namestiti Hulu aplikacijo za gledanje Hulu zunaj ZDA na Fire TV Cube

Fire TV Cube ima več lokacij trgovine z aplikacijami. Amazon Appstore? Če želite, da je Hulu viden v njej, mora biti ameriška.

Za to morate iti na spletno stran Amazon. Naredite to na prenosnem računalniku ali računalniku, če lahko. Pojdi v Računi & Seznami sledi Vsebina & Naprave. Tam morate posodobiti svojo lokacijo, če želite biti v ZDA. In poskrbite za pravi naslov. Za to poiščite Google naslov generatorja.

Po tem morate odjaviti svojo Fire TV Cube, tako da se prijavite Nastavitve sledi Moj račun, in nato nazadnje s pritiskom Odjavi registracijo. Nato morate počakati nekaj trenutkov in znova posredovati svoje podatke. Razen,

tokrat boste videli ameriške vsebine.

Lahko pa imate še vedno težave. Na primer s prenosom Hulu, čeprav ga vidite. Težava je morda vaše trenutno plačilno sredstvo. Morda ga boste morali izbrisati ali kako drugače dodati takšno, ki je v ZDA, kar ne bi smelo predstavljati težav, če imate predplačniško kartico za registracijo v Hulu. In navidezne kartice s tem korakom zelo enostavno delujejo. Samo poiščite ga na internetu.

Po tem ste pripravljeni na odhod.

Glejte Hulu zunaj ZDA na kocki Fire TV

Če želite gledati Hulu zunaj ZDA na Fire TV Cube ali Fire TV Stick, so koraki enaki.

Kljub temu se razlikujejo po določenih platformah, zato imamo na voljo druge objave, povezane s Hulu, na primer o gledanju Hulu zunaj Kanade ali celotnega vodnika za Hulu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me