Kako gledati Hulu v Belgiji na vseh napravah

Kako gledati Hulu v Belgiji na vseh napravah

Avtor PrivateVPN, 2018-11-27 18:24:16 v razvedrilu


Ali želite vedeti, kako gledati Hulu v Belgiji na vseh napravah? Seveda. Kot da je Evropa diskriminirana, ko gre za vsebino. Ni dovolj vsebin Netflix in Amazon Prime in sploh ni dostopa do Hulu. Torej, kako to vseeno storite?

Pri tej metodi so vključeni 3 koraki. Vsi so tako pomembni, zato je pomembno, da v tej objavi preberete vse. Morate imeti račun Hulu. Če pa želite to narediti, morate najprej imeti možnost, da Huluju zavedete, da misli, da ste v ZDA namesto v Belgiji, oh, in nazadnje ali najprej morate namestiti aplikacijo Hulu.

In začnimo z namestitvijo aplikacije Hulu za ogled Hulu v Belgiji na vseh napravah.

Namestite Hulu za ogled Hulu v Belgiji na vseh napravah

Vaša prva ovira bo namestitveni del. Če želite gledati Hulu v Belgiji, morate zaobiti celotno "ni na voljo" situacijo, ne glede na to, ali ste na Amazon Fire TV Stick, v napravi Android ali Apple.

Oh, in če imate Chromecast, pozabite na to. Ta objava vam ne bo pomagala. Namesto tega investirajte v Fire TV Stick.

Koraki za namestitev Hulu se razlikujejo glede na napravo, ki jo imate, vendar jih bomo preučili spodaj.

Oglejte si Hulu v Belgiji na vseh napravah, kolikor jih Apple zanima

Če imate Mac, lahko to preskočite, saj lahko gledate neposredno iz svojega spletnega brskalnika, tako kot v operacijskem sistemu Windows. Če pa imate lastno mobilno napravo, kot je iPad ali iPhone, morate slediti tem korakom.

Če se bo Hulu prikazal v vaši App Store, se morate odjaviti iz iClouda in narediti nov račun s podrobnostmi v ZDA. Če bi samo spremenili svojo lokacijo, bi na koncu izgubili vse.

Če želite gledati Hulu v Belgiji na vseh svojih napravah, kar zadeva Apple, morate narediti nov račun. Če se želite najprej odjaviti, pojdite v Nastavitve in kliknite svoje ime. Tam boste imeli možnost, da se odjavite, ko vnesete geslo. Po tem ustvarite nov račun. Veste, kako to storiti, zato nam ni treba pretiravati. Prepričajte se le, da morate navesti ameriški naslov. Lahko ga najdete z iskanjem generatorja naslovov v Googlu.

Po tem naj bi se Hulu prikazal v vaši trgovini. In če se želite kdaj vrniti v svojo trgovino v Belgiji, se samo prijavite.

Oglejte si Hulu v Belgiji na vseh napravah, kolikor jih Android zanima

Če želite namestiti aplikacijo Hulu v Android, vam ni treba ustvarjati novega računa, kot je na napravah Apple. Namesto tega morate le spremeniti svojo lokacijo.

  • Najprej pojdite na Payment.google.com in kliknite na Nastavitve sledi pritisk na Država zavihek.
  • Tam morate kot svojo lokacijo izbrati ZDA. Samo uporabite generator naslova za to.
  • Ko to storite, se vrnite v Nastavitve kjer boste našli Trgovina Google Play. Ko ste tam, kliknite Prisilno ustavljanje.
  • Za zaključek tega celotnega postopka pojdite v Skladiščenje in pritisnite POČISTI PODATKE.

To bi moralo narediti trik in Hulu pokazati v svoji trgovini Play. Če ne bo šlo, naredite še dva zadnja koraka.

Oglejte si Hulu v Belgiji na vseh napravah, kolikor jih zadeva Amazonske naprave

Če želite gledati Hulu v Belgiji na svojem Fire TV Stick ali Cube, bo to dejansko nekoliko težje kot na vaših mobilnih napravah, vendar bo ta korak vseeno veljal za vse vaše naprave, ko se registrirate za Hulu.

Najprej pojdite na stran Amazonije. pritisni na Vaš račun nad svojim imenom. Glede na trenutno lokacijo vaše trgovine se lahko razlikuje, kar navaja, vendar bo vaše ime prisotno pod ne glede na to. Pritisnite na to.

Od tam pojdite v Vaša vsebina in naprave, in spremenite svojo lokacijo v ZDA. Za svoj naslov uporabite generator naključnih naslovov.

Odstraniti boste morali tudi možnosti plačila v Evropi, ki jim bo sledil dodatek ameriškega plačilnega sredstva, saj sicer Hulu ne boste mogli prenesti, tudi če se prikaže. In če govorimo o ameriški kartici, ki bo potrebna za račun Hulu.

Ko to storite, morate račun odpraviti. Pojdi do Nastavitve sledi Moj račun, in kliknite na Amazonski račun. Nazadnje pritisnite Odjavi registracijo.

Neka Hulu misli, da ste v ZDA, če želite gledati Hulu v Belgiji na vseh napravah

Razlog, da to zdaj omenjamo v primerjavi s tem, ko vam povemo, kako narediti račun, je, da če Hulu ne boste mislili, da ste v ZDA, ne boste mogli narediti računa na Hulu.

Če želite, da Hulu misli, da ste v ZDA, morate uporabiti VPN. VPN je virtualno zasebno omrežje, ki vam omogoča, da spremenite svojo lokacijo, kar zadeva internet.

Težava je v iskanju prave VPN storitve, ki deluje s Hulu, in tudi to vas ne upočasni.

PrivateVPN deluje s Hulu, pa tudi s storitvami, kot je DAZN, ne da bi vas upočasnil. Ne razumite nas narobe. Ne bomo naredili vaše izkušnje s pretakanjem odlično, če vaš internet trenutno zanič, samo ne bomo slabši, kot je.

Če imate PrivateVPN in se povežete z našim ameriškim strežnikom, ki ga podpira Hulu, bo Hulu mislil, da ste v ZDA.

A še vedno potrebujete račun. In to je velik problem, če želite Hulu gledati v Belgiji na vseh napravah.

Kako narediti Hulu račun za gledanje Hulu v Belgiji na vseh napravah

Na tem koraku se ne bomo poglabljali. Ustvarjanje računa Hulu je tako kot ustvarjanje računa na kateri koli drugi platformi, razen tega morate navesti ameriške podatke in ameriško kartico. In ja, mora biti ameriška. Kupite predplačniško kartico na internetu. Ali pa morda navidezna kartica, čeprav so, kolikor to gre, manj zanesljive.

Najboljša rešitev? Za pomoč prosite svojega ameriškega prijatelja.

Oglejte si Hulu v Belgiji na vseh napravah

Če želite gledati Hulu v Belgiji na vseh napravah, lahko. Nič te ne ustavi. Ta objava je zajemala vse, kar morate vedeti o gledanju Hulu v Belgiji na vseh napravah.

Ne pozabite pa, da to ne deluje všeč Chromecast ali Apple TV.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me