Kako gledati Hulu na Nizozemskem

Kako gledati Hulu na Nizozemskem

Avtor Michael Smolski, 2019-05-02 10:43:35 v razvedrilu


Bi radi vedeli, kako gledati Hulu na Nizozemskem? Dobrodošli v ekipi. Vsi v Evropi morajo iskati, kako to storiti. In to je to, ali živite v Veliki Britaniji, Kanadi ali Franciji.

Če niste popolnoma prepričani v to, kaj Hulu zanima, vendar vas zanima, če želite izvedeti, Hulu je platforma, ki omogoča pretakanje televizijskih oddaj in filmov všeč CBS, NBC, ABC, BBC, A&E, in še veliko več, dan po epizodah zrak. Netflix je odlična platforma za oddaje in filme, toda če ne gledate nečesa, ki ga je ustvaril Netflix, boste morali videti nekaj mesecev. In čeprav je Netflix ustvaril nekaj fantastičnih vsebin, kot sta Stranger Things ali The Alienist, je ustvaril tudi nekaj preveč slabo razstav ali oddaj, ki so se začeli odlično, vendar so na koncu spremenili svoj namen, da se prilagodijo mlajšemu občinstvu.

Netflix je prav tako precej omejen, kar zadeva vsebino zunaj ZDA, ki smo jo prenesli na našem blogu, tako da, če že imate Netflixov račun, je verjetno vredno preveriti to objavo na spletnem dnevniku, ampak če povzamem, kar zadeva TV kaže, da so posodobljeni, Hulu je v marsičem boljša možnost.

Težava je v tem, da Hulu v letu 2019 ne deluje na Nizozemskem in najverjetneje tam tudi ne bo deloval leta 2020, če pa boste pripravljeni nameniti nekaj minut svojega življenja za branje te objave, bomo delili, kako lahko Hulu delaš na Nizozemskem ali kjer koli drugje na planetu.

Kaj je potrebno za ogled Hulu na Nizozemskem v letu 2019?

 1. Ameriška izkaznica.
 2. Hulu misli, da si v ZDA.
 3. Aplikacija Hulu.

Takoj vas lahko prvi korak izklopi in ja, Hulu na Nizozemskem dela precej bolj zapleteno, toda s pravim znanjem tudi ni tako težko.

Drugi in tretji korak nista nujno enostavna, saj zahteva branje o tem, kaj storiti, a ko boste vedeli, kaj je treba storiti, boste vedno vedeli, kako naj Hulu deluje na Nizozemskem.

Ustvarjanje računa Hulu, da bo Hulu deloval na Nizozemskem

Če želite, da bo Hulu leta 2019 deloval na Nizozemskem, najprej potrebujete račun. Tukaj potrebujete tudi ameriško kartico.

Poleg izdaje ameriških kartic je lahko celoten račun na Hulu enostavno, pretvarjati se morate, kot živite v ZDA.

Nekateri drugi vodniki pravijo, da lahko uporabljate darilne kartice, in to je res, vendar tega, kar ne omenjajo, je, da za darilno kartico najprej potrebujete račun Hulu, za to pa potrebujete ameriško kartico.

Naši predlogi za pridobitev ameriške kartice, s katero bo Hulu deloval na Nizozemskem?

 1. Če poznate nekoga v ZDA, vprašajte, ali lahko ustvari račun za vas. V nasprotnem primeru ponudite plačilo za polovico članstva. Kartica je potrebna samo za ustvarjanje računa, darilno kartico lahko uporabite po tem.
 2. Pridobite predplačniško kartico, izdano v ZDA. Te so precej na voljo in ponujajo jih številne ameriške službe. Ključno pri enem delu je, da imate na njem vsaj 1 dolar, tudi če se preizkusite.
 3. Pridobite navidezno predplačniško kartico, izdano v ZDA. Pridobivanje virtualne kartice bo veliko hitrejše kot pridobitev fizične kartice, hkrati pa je verjetnost uspeha z virtualno kartico nekoliko manjša. Ključno je, da imate denar na svoji kartici. Ljudje domnevajo, da za preizkuse ni treba imeti denarja na svoji kartici, ampak jih dobite nazaj. To je storjeno z namenom preprečevanja neomejenih poskusov. Če na kartici nimate najmanj 1 USD, vaša kartica ne bo delovala.

Prevarite Hulu v misli, da ste v ZDA, da bi gledali Hulu na Nizozemskem

Če si želite ogledati Hulu na Nizozemskem, mora Hulu misliti, da ste v ZDA, in če želite to misliti, morate uporabiti VPN.

Storitve VPN omogočajo spreminjanje lokacije v internetu, ne da bi se premaknili.

Ključno pri tem je dobiti VPN, ki podpira Hulu. Vsak VPN lahko spremeni vašo lokacijo, vendar je težko dobiti VPN, ki bo Hulu deloval na Nizozemskem.

To je posledica dejstva, da mora Hulu sprejeti ukrepe, da prepreči delovanje storitev VPN, da bi zadovoljila podjetja s pravicami do vsebine.

In tu prihaja PrivateVPN kot ena edina storitev VPN, ki deluje s Hulu. V 60 sekundah na našem spletnem mestu naredite račun, se povežete z našim ameriškim strežnikom Hulu in to je to.

PrivateVPN nima sto na stotine strežnikov in to zato, ker vlaga v kakovost in ne količino. Zato PrivateVPN podpira najbolj Netflix regije na trgu, čeprav ima veliko storitev veliko več strežnikov.

Če govorimo o podpori, če potrebujete podporo, smo mi tam za vas. To je povedal Attila v pregledu vpnMentorja:

Prenos aplikacije Hulu za ogled Hulu na Nizozemskem

To bo veljalo samo, če želite gledati v telefonu ali na Fire TV Stick, kot da ste na namizni napravi, lahko pa si ga ogledate neposredno iz spletnega brskalnika. Na žalost niti Chromecast niti Apple TV ne podpirata VPN storitev, zato če želite gledati nanje, je rešitev vlagati v Fire TV Stick, ki stane približno 25 USD.

Prenos aplikacije Hulu za ogled Hulu na Nizozemskem na Apple Devices

V napravah Apple morate samo narediti nov račun iCloud z nastavljeno lokacijo v ZDA.

To storite tako, da se odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud in ustvarite novega z ameriškimi podrobnostmi.

Razlog, zakaj ne morete preprosto spremeniti lokacije, je, da boste v nasprotnem primeru izgubili vse. Po prenosu Hulu pa se lahko vrnete v stari račun.

Z novim računom boste lahko prenesli Hulu in s tem omogočili, da bo Hulu deloval na Nizozemskem na Apple napravah.

Prenos aplikacije Hulu za ogled Hulu na Nizozemskem na napravah Android

V napravah Android naredite popolno nasprotje od tega, kar počnete na napravah Apple.

V trenutnem računu morate spremeniti svoje podatke.

Google ima razdelek o tem, kako to storiti. Ko spreminjate svoje podatke, se prepričajte, da so v ZDA.

Če si ne morete omisliti ameriškega naslova, poiščite generator.

Prenos aplikacije Hulu za gledanje Hulu na Nizozemskem na Amazon Fire TV Stick

Spreminjanje trgovin na Fire TV Stick ni tako enostavno kot na napravah Android.

 • Najprej pojdite na amazon.co.uk.
 • Premaknite miško proti Računi & Seznami. To bo prikazal zavihek, poln številnih različnih možnosti.
 • pritisni na Upravljajte svojo vsebino in naprave.
 • Poiščite Upravljajte svojo vsebino in naprave.
 • Ko ste tam, spremenite lokacijo svoje trgovine, da bo v ZDA.
 • Pojdite na Amazon Fire TV Stick / Cube Nastavitve sledi Moj račun.
 • Odjavi registracijo Vaš račun.
 • Prijavite se še enkrat.

To naj vam omogoča prenos Hulu.

V redkih primerih to lahko prepreči kartica, dodana v vaš račun. V tem primeru ga odstranite in če to ne pomaga, poskusite uporabiti kartico, s katero ste se prijavili na Hulu. V nasprotnem primeru lahko poskusite prenesti Hulu iz druge trgovine z aplikacijami, tako da v internetu poiščete »Hulu.apk«. Kljub temu boste morali prenesti aplikacijo za prenos vsebine aplikacij v napravo. Za to poiščite »Downloader« na svojem ognjenem televizorju. Če želite namestiti aplikacije zunaj trgovine, omogočite namestitev iz neznanih virov. Takšno namestitev lahko omogočite tako, da greste na Nastavitve, My Fire TV, in Možnosti razvijalca.

Takole je gledati Hulu na Nizozemskem

Hulu na Nizozemskem ni težko gledati. Pridobivanje ameriške kartice je. Odlična stvar te vadnice je, da PrivateVPN sodeluje tudi z DAZN, Amazon Prime, Netflix, BBC iPlayer in številnimi drugimi, tako da če želite uporabljati tudi katero od teh storitev ali že uporabljate Netflix, vam bo PrivateVPN pomagal pri teh tudi!

Preverite naš blog za pomoč v zvezi s tem ali pa se obrnite neposredno na našo stranko!

In prepričajte se, da nam sporočite vaše izkušnje z oceno naše aplikacije v vaši trgovini z aplikacijami!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me