Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji

Avtor Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 v Zabavi


Pred kratkim vam sploh ni bilo treba iskati, kako bi gledali Hotstar v Veliki Britaniji, saj je bil v Indiji uradno na voljo, vendar je deloval povsod. To se je pred kratkim spremenilo in ne samo, da je dražje gledati Hotstar zunaj Indije, ampak morate iskati tudi, kako gledati Hostar v Veliki Britaniji, saj je na voljo le v Indiji, Kanadi in ZDA. Zato smo naredili ta korak za korakom navodila o tem, kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji, saj čeprav uradno ne morete, na našem blogu opisujemo, kako odblokirati storitve, ki uradno ne delujejo v vaši državi..

Zakaj morate trenutno iskati, kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji

Kot smo že omenili, je bilo sprva Hotstar v Veliki Britaniji enostavno gledati, saj čeprav Hotstar v tej zadevi ni bil na voljo v Veliki Britaniji ali skoraj po vsem svetu, niso bili sprejeti nobeni preventivni ukrepi.

Nekaj, česar ne bi videli pri nobeni drugi platformi prej, saj platforme, kot sta Hulu ali DAZN, delujejo samo v regijah, ki so na voljo. Razlog za to? Kot morajo.

Predstavljajte si, da nekdo v Veliki Britaniji dobi DAZN, da si ogleda premier ligo in ligo prvakov za približno 10 evrov na mesec, namesto da bi dobil celo naročnino na TV + šport, ki lahko stane približno 70 evrov na mesec. Predstavljajte si, da to počne nekdo v svetu, kjer je BT Sports za pravice do Lige prvakov v Veliki Britaniji plačal več kot milijardo.

Razlogi, zakaj se ni enostavno prijaviti na druge storitve, so, da se storitve lahko znajdejo v težavah, če ljudem olajšajo dostop do vsebine v regijah, v katerih ta storitev nima pravic za prikaz te vsebine.

In to je glavni razlog, zakaj morate iskati, kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji. Hotstar si je prizadeval, da bi ljudem preprečil ogled v državah, v katerih ta ni podprta, tako da ne bi imel težav. Drugi razlog je bil, da je Hotstar neverjetno poceni za ljudi izven Indije, saj stane le približno 15 dolarjev na leto. Ustvarjanje ameriške / kanadske različice storitve s cenami 99 dolarjev na leto omogoča Hotstarju, da zasluži veliko več denarja, kot če je na voljo samo pod indijskimi cenami.

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji

Iskreno, če želite gledati Hotstar v Veliki Britaniji, so koraki precej naravnost naprej.

Morate samo, da Hotstar pomisli, da ste v ZDA, Kanadi ali Indiji.

Če to storite, si boste lahko v Veliki Britaniji ogledali Hotstar.

In za to potrebujete VPN.

Storitve VPN, razen da vas ščitijo na internetu, so odlične za obhod blokov storitev, kot so Hotstar, Hulu ali DAZN, saj lahko te storitve prevarate, če mislite, da ste v pravi državi.

Vendar pa ni tako preprosto, kot samo pridobivanje VPN-ja in povezovanje z ameriškim, kanadskim ali indijskim strežnikom, saj obstajajo tudi ukrepi, ki ljudem preprečujejo, da Hotstar gledajo z VPN. In tu prihaja PrivateVPN kot storitev, ki ne ponuja največ možnih strežnikov, ampak storitev, ki je osredotočena na zagotavljanje strežnikov, ki delajo s storitvami, do katerih želite dostopati.

Ali si želite ogledati Hotstar v Veliki Britaniji ali pa domišljijo ameriški Netflix v Veliki Britaniji. Ker imamo manj strežnikov, lahko vlagamo v kakovost in prav zato podpiramo storitve, kot so DAZN, Hulu, Amazon Prime in najbolj Netflix regije na trgu, hkrati pa imamo manj strežnikov kot konkurenca..

Seveda je to naš blog in zato si lahko mislite, da smo pristranski. Ne krivimo te. In zato ponujamo 7-dnevno brezplačno preskusno različico brez skritega ulova. Samo prijavite se in uporabite brez omejitev, da se prepričate sami.

Naša aplikacija (kmalu bo posodobitev iPhone) vam bo pokazala strežnike, ki podpirajo Hotstar. Vse kar boste morali narediti je, da se prijavite na Hotstar ali kako drugače gledate brezplačno vsebino, ki jo ima.

Toda glede na to, na katero napravo želite gledati, boste morda želeli dobiti tudi aplikacijo Hotstar, ki ni pretežka, a ne preveč enostavna, da bi ugotovili sami.

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji na Apple napravah

Če želite Hotstar v Veliki Britaniji gledati na napravah Apple, kot sta iPad ali iPhone, se najprej odjavite iz računa iCloud.

Ko to storite, ustvarite novo s sedežem v eni od regij, kjer je Hotstar podprta, na primer v ZDA.

Tako se bo Hotstar prikazal v vaši App Store.

Pri tem ne pozabite spremeniti regije na svojem trenutnem računu. Zaradi tega boste izgubili vse.

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji na napravah Android

Iskreno, gledanje iz spletnega brskalnika v sistemu Android deluje odlično, sicer pa ima Google priročnik o spreminjanju regije vaše trgovine.

Če ga spremenite v ZDA, bo prikazal Hotstar.

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji na Fire TV Stick

  • Pojdite na svoj trenutni račun Amazon v spletnem brskalniku.
  • pritisni na Računi & Seznami sledi Upravljajte svoj račun in vsebino.
  • Spremenite svojo regijo v ZDA.
  • Pojdite do naprave Amazon Fire TV. Izberite Nastavitve in Moj račun.
  • Odjavite se in vpišite nazaj v svoj račun.

Tako boste lahko na svoj Fire TV Stick prenesli Hotstar.

Na žalost ne boste mogli gledati Hotstar-ja v Veliki Britaniji na Apple TV, Roku ali Chromecastu, ker ne podpirajo VPN storitev, ki vam puščajo Fire TV Stick in Android TV naprave.

Tako je treba gledati Hotstar v Veliki Britaniji

Ste pripravljeni začeti gledati Hotstar v Veliki Britaniji? Če začnete s PrivateVPN, boste potrebovali manj kot minuto, 7-dnevna brezplačna preizkusna različica pa je odlična možnost, če niste prepričani v VPN storitve.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me