Kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji (korak za korakom)

Kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji (korak za korakom)

Avtor Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 v Zabavi


Večina vodičev o tem, kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji, ne spregleda ključnega vidika pridobivanja ESPN + v Veliki Britaniji, ki uporablja pravo kartico za prijavo na ESPN+. Tako je tudi na večjih "zaupanja vrednih" spletnih mestih. Ni dovolj, da bi ESPN + mislil, da si v ZDA.

V tem priročniku bomo preučili celoten postopek pridobivanja ESPN + v Veliki Britaniji, od registracije do zavajanja ESPN do misli, da ste v ZDA.

Nekaj, kar morate vedeti, preden preberete ta priročnik o tem, kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji

ESPN + vam ne bo zagotovil vse ESPN vsebine.

S članstvom v ESPN + boste imeli dostop do izvirne vsebine ESPN in nekaterih vrhunskih športnih dokumentarnih filmov, poleg tega pa tudi do številnih športov v živo, ne glede na to, ali gre za univerzitetne ali profesionalne športe, vendar ne boste imeli dostopa do kanalov ESPN. Za to morate imeti naročnino na TV ZDA.

ESPN + vam bo še vedno ponujal večino te vsebine, vendar ne vse. Nekaj, česar se morate zavedati. Oh, in če iščete dostop do več evropskih vsebin, vam toplo priporočamo, da si oglejte naš vodnik DAZN. Ponuja všečke Premier League in Lige prvakov za del cene naročnine na vaš TV, in vodnik o tem, kako ga odblokirati.

Kakor koli že, na naših blogih razkrivamo, kako odblokirati zabavno vsebino, do katere želite dostopati, vključno s tem, kako dostopati do Hulu v Veliki Britaniji.

Kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji

Če želite gledati ESPN v Veliki Britaniji, morate storiti samo dva koraka.

  1. Ustvarite račun ESPN +, ki zahteva ameriško kartico.
  2. Prevarujte se z ESPN, če pomislite, da ste v ZDA.

Pokazali vas bomo, kako to storiti, tudi če trenutno nimate ameriške kartice.

Ustvarjanje računa ESPN + za ogled ESPN + v Veliki Britaniji

Če potujete v Združeno kraljestvo in imate ameriško kartico, vam tega koraka sploh ni treba prebrati.

Za ostale, ki so živeli v Veliki Britaniji in nimajo ameriške kartice?

Uporabite Revolut, ki ga morda že imate.

Revolut iz nekega razloga deluje tako s Hulujem kot z ESPN+. Preizkusili smo tako premium, kovinske kot virtualne kartice, ki jih ponujajo, in preprosto delujejo.

Zdaj ne vemo, ali bo to vedno tako, toda zaenkrat boste z Revolutom ESPN + lahko gledali v Veliki Britaniji.

PrivateVPN ni na noben način povezan z Revolutom. Samo skrbimo za rešitev vseh vaših varnostnih in zabavnih vprašanj, ki jih počnemo na našem blogu.

Odlična stvar pri Revolutu je, da ga je neverjetno enostavno nastaviti, saj gre za spletno banko, ki počne stvari drugače, in ker uporabnikom ponujajo virtualne kartice premium in metal, lahko začnete z ESPN + takoj. Oh, in enostavno je tudi preklicati, če ta metoda v prihodnosti preneha delovati.

Če se bo zgodilo, nam to sporočite, da bomo lahko pomagali drugim, ki poskušajo ugotoviti, kako gledati ESPN + v Veliki Britaniji..

Alternativa?

  1. Vprašajte nekoga z ameriško kartico, če vam lahko pomaga z ustvarjanjem računa ali če lahko račun delijo z vami.
  2. Pridobite predplačniško kartico, izdano v ZDA.
  3. Pridobite navidezno predplačniško kartico, izdano v ZDA.

Za korak 3 in 4 bo potrebno nekaj raziskav o Googlu in lahko traja nekaj časa, vendar bi morali dobiti nekaj delovne kartice z nekaj potrpljenja.

V tem koraku smo opisali, kako ustvariti račun ESPN + za gledanje ESPN + v Veliki Britaniji, vendar morate najprej preslepiti ESPN + v razmišljanje, da ste v ZDA, ki jo pokrivamo spodaj..

Kako preslepiti se z ESPN + za gledanje ESPN + v Veliki Britaniji

Če želite gledati ESPN + v Veliki Britaniji, mora ESPN + misliti, da ste ves čas v ZDA. In za to morate uporabiti VPN.

Storitve VPN omogočajo, da svojo lokacijo praktično spremenite tako, da je kjer koli na svetu, pod pogojem, da ima storitev VPN, ki jo uporabljate, tam strežnike. ZasebnoVPN? Ne bo vam omogočeno, da se povežete z vsakim mestom na svetu. Dovolite vam, da sprostite zabavne storitve, ki jih želite odblokirati, na primer ESPN +, DAZN, Hulu, American Netflix in American Amazon Prime. To stori tako, da se osredotoči na kakovost in ne na kakovost.

Za poslovne namene se je morda smiselno povezati na določeno lokacijo, vendar za zabavne namene to ne drži.

Glej, platforme, kot je ESPN +, si morajo prizadevati, da preprečijo delovanje storitev VPN, da ne bi prišli v težave. Navsezadnje nimajo rad Serie A. Če si to ogledate na njihovi platformi v Veliki Britaniji in imajo pravico pokazati samo v ZDA, bi lahko imeli težave zaradi kršenja njihovih pravnih dogovorov. Zato večina standardnih VPN strežnikov ne deluje s takšnimi storitvami.

Za celoten seznam storitev, ki jih podpiramo, si oglejte našo aplikacijo ali blog. In če vidite, da storitev, do katere želite dostopati, ni omenjena, se obrnite na našo stranko ali še bolje, preizkusite sami, saj ponujamo 7-dnevno preskusno tveganje. Navedite samo svojo e-pošto in geslo in že ste pripravljeni na to, z možnostjo, da se kadar koli priključite na do 6 naprav, brez omejitev hitrosti.

Tako je treba gledati ESPN + v Veliki Britaniji

Na našem blogu počnemo stvari drugače, ker stvari preizkušamo, preden o njih pišemo. In če se vam zdi to koristno in načrtujete, da boste za ogled ESPN + v Veliki Britaniji uporabljali PrivateVPN, potem boste zagotovo našli naš blog uporaben za ugotovitev, katere druge storitve lahko odblokirate, pa tudi o tem, kako lahko bolje zaščitite internet.

Edina stvar, ki je nismo omenili? Če ne boste mogli več gledati ESPN + v Veliki Britaniji na večini pametnih televizorjev in platform, kot so Apple TV, Chromecast in Roku, saj te platforme preprosto ne podpirajo storitev VPN. Kaj lahko narediš? Namestite VPN na usmerjevalnik - ni fantastična možnost, ampak možnost, ki jo pokrijemo na našem spletnem mestu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me