Kako gledati ESPN + v Kanadi

Kako gledati ESPN + v Kanadi

Avtor Michael Smolski, 2019-09-26 10:02:12 v Zabava


Ali želite gledati ESPN + v Kanadi, da vam ne bi bilo treba obiskati neprimernih spletnih mest, če želite gledati svoje najljubše športe, ali tako, da lahko vidite svoje prijatelje, da igrajo svoje fakultetne tekme? Niste edini ESPN + je trenutno na voljo samo v ZDA, kar pomeni, da ljudje po vsem svetu iščejo rešitev.

V tem priročniku bomo preučili celoten postopek pridobivanja ESPN + v Kanadi, vključno z registracijo, ki ni enostavna kot običajna registracija zaradi potrebe po ameriški kartici.

Ustvarjanje računa ESPN + za ogled ESPN + v Kanadi

Preden sploh ustvarite račun ESPN +, boste morali zavesti ESPN + v razmišljanje, da ste v ZDA, o čemer bomo govorili v naslednjem koraku, če se želite vključiti v to, vendar smo najprej želeli omeniti ta vidik, saj je najpomembnejši korak in nekatera ovira med gledanjem ESPN + v Kanadi ali ne.

Če želite ustvariti račun ESPN + tako kot pri Hulu v Kanadi, ki smo ga objavili, kako nastaviti, morate imeti izdane ameriške kartice.

ESPN + in Hulu uporabljata iste tehnike preverjanja, da zagotovite, da gledate v podprtih državah.

Kako dobite ameriško kartico za ogled ESPN + v Kanadi? Tu je nekaj predlogov:

  1. Potujte v ZDA in si tam priskrbite ameriško izdajo izkaznice.
  2. Vprašajte nekoga, ki živi v ZDA, ki ga poznate, če lahko uporabljate njihovo kartico ali če lahko svoj račun delijo z vami.
  3. Naročite predplačniško kartico, izdano v ZDA.
  4. Pridobite navidezno predplačniško kartico, izdano v ZDA.

V nedavni objavi o ESPN + v Veliki Britaniji smo omenili, da Revolut, čeprav ni ameriški, sodeluje z ESPN + in Hulu. Težava je v tem, da Revolut še ni na voljo v Kanadi. Glede na vašo lokacijo v ZDA bi moralo biti razmeroma enostavno, če boste v Candi poiskali predplačniško ali navidezno kartico, ki vam bo omogočila ogled ESPN + v Candi..

Razen dela, ki ga morate zavajati, da ESPN + mislite, da ste v ZDA, je registracija za ESPN + tako kot registracija za katero koli drugo platformo.

Prevarjanje ESPN + v razmišljanje, da ste v nas za ogled ESPN + v Kanadi

Kako zajebavaš ESPN+?

Z uporabo VPN-ja.

Kaj je storitev VPN? Na ta način boste spremenili svojo internetno lokacijo, da bi bili drugje na svetu, ne da bi se premaknili. To pomeni, da lahko odblokirate zabavo, ki vam ni dostopna in podatki, ki jih prenašate ali prejemate, ostanejo šifrirani.

Z "vendar .."

To sta dve pomembni stvari, ki jih mora imeti storitev VPN, da lahko gledate ESPN + v Kanadi.

  1. Delo mora biti ves čas, ko gledate ESPN+ kot da bi za nekaj trenutkov prenehal delovati, bo ESPN + ugotovil, da niste v ZDA.
  2. ESPN + mora biti podprt. Povezava z ameriškim strežnikom žal ne pomeni samodejno, da boste lahko dostopali do ESPN +. In enako velja za Hulu in ameriški Netflix. V nadaljevanju bomo pojasnili, zakaj.

Glej, standardne strežnike VPN lahko zaznajo storitve, kot je ESPN+. In ker jih je mogoče odkriti, ne glede na to, ali želi ali ne, mora sprejeti nekaj ukrepov, da uporabnikom, ki uporabljajo VPN, preprečijo dostop do ESPN +. V nasprotnem primeru lahko ESPN prekine pogodbe, ki so podpisane zaradi pravic za prikazovanje vsebine ESPN + samo v ZDA.

Odličen primer, zakaj je to smiselno, je BT Sports v Veliki Britaniji. Za ekskluzivne pravice do Lige prvakov v Veliki Britaniji so plačali 1,2 milijarde funtov. Zakaj bi nekdo plačeval veliko denarja za naročnino na BT Sports, če lahko le prejme Premier League na ESPN + za 4,99 USD na mesec? Zato storitve VPN pogosto ne delujejo z zabavnimi platformami.

To se je lotevalo PrivateVPN. Če nas primerjate z večino drugih ponudnikov VPN, boste opazili, da imajo na tisoče strežnikov. Za nekatere ljudi to morda ni težava, toda ko gre za zabavo, je pomembna kakovost strežnikov, zato podpiramo vse prej omenjene vrhunske platforme in še veliko več, o čemer lahko izveste na našem blogu.

ZasebnoVPN? To ni brezplačno, vendar tudi nobena druga storitev ne omogoča gledanja ESPN +. Vendar gre za 7-dnevno preskušanje brez tveganja. Preizkus, ki je najpreprostejši preizkus, na katerega se boste kdaj prijavili. Navedite samo svojo e-pošto in geslo.

Po zaključku preizkušanja je najboljša storitev, ki jo lahko dobite za zabavo, naše stranke pa se strinjajo, če pa se ne strinjate, imate to sedemdnevno preskušanje brez tveganja..

Kaj morate vedeti o ESPN + v Kanadi

PrivateVPN, tako kot vse druge storitve VPN, ne deluje na platformah, ki ne podpirajo storitev VPN, kot so Apple TV, Chromecast, Roku ali pametni televizorji. Kaj lahko storite v tej situaciji? Lahko dobite Fire TV Stick, ki podpira storitve, kot je PrivateVPN, ali pa lahko na svoj usmerjevalnik namestite VPN, ki iz več razlogov ni idealen, vendar je možnost, če morate resnično gledati ESPN + v Kanadi po svojih željah Apple TV. In mi imamo vodnike za namestitev VPN-ja na vaš usmerjevalnik na našem spletnem mestu.

Druga stvar, ki je o ESPN + nismo omenili v Kanadi? Da ne boste imeli neposrednega dostopa do ESPN kanalov. ESPN + še vedno ponuja neverjetno veliko vrednost s svojo naročninsko storitvijo in tam ponuja skoraj vso svojo vsebino, vendar se morate zavedati, da vam ne bo ponudil natančnih kanalov ESPN, če to iščete. Zato je treba v ZDA imeti naročnino na televizijo.

Pripravljeni smo gledati ESPN + v Kanadi z našim 7-dnevnim preskusom brez tveganja?

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me