Kako gledati ESPN Online v Veliki Britaniji (in zakaj trenutno ne morete)

Kako gledati ESPN Online v Veliki Britaniji (in zakaj trenutno ne morete)

Avtor PrivateVPN, 2019-10-10 08:30:03 v Zabava


Razumemo, vam je muka od preplačevanja športnih paketov s svojo naročnino na televizijo in bi raje gledali všečke ESPN na spletu v Veliki Britaniji, saj to stane samo 4,99 USD na mesec. Konec koncev, kdo želi plačati 30 funtov na mesec, da bi gledal svoj nogomet?

Odblokirali smo ESPN + in pokazali vam bomo, kako lahko to storite tudi vi, da boste lahko uživali v odlični vsebini ceneje.

In najboljša stvar? Ta popolnoma enaka metoda bo delovala tudi s Hulujem in vam bo omogočila tudi ogled ameriškega Netflixa, kar vam omogoča, da odblokirate na tisoče dodatnih oddaj in filmov.

Pripravljen?

Kaj morate storiti, če želite gledati ESPN Online v Veliki Britaniji

Če želite ESPN gledati na spletu v Veliki Britaniji, mora ESPN misliti, da ste v ZDA.

Ni druge poti okoli tega.

Trenutno je ESPN na splošno po vsem svetu, vendar je ESPN + na voljo samo v ZDA.

To je najverjetneje, ker ESPN + ni plačal za pravice prikazovanja svoje vsebine po vsem svetu, kar je najverjetneje tudi razlog, da je cena naročnine tako nizka.

Kot rezultat, ESPN + ne deluje zunaj ZDA.

Če želite to spremeniti, morate storiti dva koraka:

  1. Morali se boste norčevati z ESPN +, če mislite, da ste v ZDA
  2. Ustvariti boste morali tudi račun ESPN +.

Pri večini storitev bi morali spremeniti tudi svojo lokacijo v ZDA, da bi se aplikacija prikazala, vendar je aplikacija ESPN + na voljo po vsem svetu, zato jo je enostavno prenesti tako, kot je na voljo v trgovinah z aplikacijami po vsem svetu..

Morda gledate na to in mislite, da je precej naravnost naprej, in na splošno je, toda ustvariti račun ESPN + ni tako enostavno, kot je videti, v kar bomo vstopili, ko boste še naprej brali.

Prevara ESPN + za gledanje ESPN Online v Veliki Britaniji

Prevariti ESPN +, če pomisliš, da si v ZDA, je razmeroma preprosto.

Na ZDA se morate skoraj povezati.

Kako to storiš? Z uporabo VPN-ja.

To bo delovalo le, če se povežete s pravim strežnikom.

Zato morajo platforme, kot je ESPN, ukrepati proti storitvam VPN. Če nimajo, se lahko prikažejo težave pri prikazovanju vsebine v državah, do katerih nimajo pravic.

In tu prihaja PrivateVPN kot storitev, ki ima strežnike, namenjene ESPN, DAZN, Hulu, HBO, Netflix, in še marsikaj, kar lahko preberete o našem blogu. Oh, in povsem brezplačno je poskusiti. Navedite samo svoj e-poštni naslov in geslo.

Za ogled ESPN na spletu v Veliki Britaniji potrebujete račun ESPN +, zato se to nekoliko zaplete.

Ustvarjanje računa ESPN + za gledanje ESPN Online v Veliki Britaniji

To je del, ki ga večina vodičev v Veliki Britaniji ne omenja.

Če želite ESPN gledati na spletu v Veliki Britaniji, potrebujete ameriško kartico, da ustvarite račun.

To življenje zelo otežuje.

Vendar smo na PrivateVPN ugotovili, da britansko podjetje Revolut iz nekega razloga sodeluje z ESPN tako kot to dela Hulu.

Ne vemo, ali bo to dolgoročno, niti nismo na kakršen koli način povezani z Revolutom, vemo pa, da tako premium kot virtualne Revolut kartice v tem trenutku delujejo z ESPN +.

In zato je zelo enostavno, če v spletu gledate ESPN v Veliki Britaniji, saj se za prijavo na PrivateVPN račun potrebujete le nekaj sekund, ustvarjanje računa Revolut pa je tudi zelo hitro.

Ne želite uporabljati Revolut za gledanje ESPN v Veliki Britaniji?

Brez težav, tukaj so alternative:

1. Vprašajte nekoga, ki ima ameriško kartico, če lahko ustvari račun za vas ali če ga lahko deli z vami.

2. Pridobite predplačniško kartico, izdano v ZDA.

3. Pridobite virtualno predplačniško kartico, izdano v ZDA.

Koraka 2 in 3 bosta zahtevala nekaj raziskav na internetu in morda ne bosta tako varna pred stavo niti tako hitra kot uporaba Revolut, a tako ali tako, če želite gledati ESPN na spletu v Veliki Britaniji, imate veliko možnosti.

Kaj morate vedeti, preden gledate ESPN Online v Veliki Britaniji

ESPN + ponuja tono vsebine v živo, ne glede na to, ali gre za premier ligo ali koledarske športe in odkrito veliko več, kot se lahko prilegaš na vrsto kanalov, manjkajo pa dejanski kanali ESPN.

Ali je pomembno? Za večino ne zato, ker ESPN + na splošno ponuja veliko več vsebine kot sami ESPN kanali, ampak s tem rečeno, ne ponuja vsega.

...Ampak to je le 4,99 USD na mesec, in s preizkusom PrivateVPN lahko hitro vidite, ali je ESPN pravi za vas, in če ni, bo morda DAZN, če ste skoraj povezani s Kanado.

DAZN je kot šport športne Netflix in ironično, čeprav britansko podjetje ni na voljo v Veliki Britaniji. O tem lahko veliko preberete na našem blogu.

Obstaja še ena stvar...

Ta metoda vam bo omogočila gledanje ESPN na spletu v Veliki Britaniji, vendar ne na vseh napravah.

Zakaj? Ker vse naprave ne podpirajo storitev VPN.

Všeč so Apple TV, Chromecast, Roku, PS4, XBOX ONE in večina pametnih televizorjev, ki ne podpirajo storitev VPN.

Kaj lahko narediš? Lahko dobite Amazon Fire TV Stick, ki podpira storitve VPN, in ga povežete s televizorjem za gledanje ESPN v spletu v Veliki Britaniji na velikem zaslonu ali pa namestite VPN na usmerjevalnik, ki ni nekaj, kar priporočamo. Samo, da večina usmerjevalnikov ni dovolj zmogljiva za upravljanje povezav VPN, ampak to je možnost, če želite resnično gledati na določeni napravi, in razkrivamo, kako to storiti na našem spletnem mestu.

Če je s tabo v redu, ste zdaj pripravljeni na ogled spletnega portala ESPN v Veliki Britaniji, in če imate kakršne koli težave, se prepričajte, da nas kontaktirate na spletnem mestu, na našem Instagramu na @Privatevpn_ ali nam drugače pošljete e-pošto na podporo @ privatevpn .com Prepričajte se tudi o naših drugih vodnikih, da boste lahko v celoti izkoristili svojo zabavo in PrivateVPN.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me