Kako gledati DAZN v Evropi na vseh napravah

Kako gledati DAZN v Evropi na vseh napravah

Avtor Michael Smolski, 2018-10-16 09:53:15 v Zabavi


Šport je lep in tako je tudi DAZN. Zmožnost gledanja športov v živo, ki si jih dejansko želite, namesto da bi plačevali naročnine, na katerih se ne prikaže vaša najljubša ekipa, ker ni dovolj dobra, no, to je super. Če živite v krajih, kot je Kanada. Toda večina ljudi v Evropi ne more gledati DAZN-a. Od tod vprašanje, kako gledati DAZN v Evropi na vseh napravah.

Koraki bodo odvisni od vaše naprave, vendar se lahko zgodi, da si lahko DAZN v Evropi ogledate v vseh napravah, razen če uporabljate Chromecast, ki ne podpira te metode.

Če želite gledati DAZN v Evropi, morate najprej narediti račun DAZN

TO NI TAKO LAHKO!

Glej, DAZN tako kot Hulu ljudem otežuje račun. In če ne morete narediti računa, ne morete uporabljati DAZN. Drugi koraki so v primerjavi s tem precej enostavni.

Če si želite ogledati DAZN v Evropi, potrebujete kanadsko kartico. Kasneje je to lahko tudi samo nemška ali italijanska kartica, o kateri bomo govorili kasneje, toda za to boste potrebovali kanadsko kartico.

Ni nujno, da so iz banke. Kupite predplačniško kartico in naj deluje. Kanadčani so sicer odlični ljudje. Samo prosite nekoga za pomoč. Lahko pa poskusite tudi z virtualno kartico. Kakor koli že, potrebujete kanadsko kartico.

In ko ga enkrat imate, naredite račun. Ni nam treba razlagati, kako to storiti??

Razen tega ne boste mogli ustvariti računa, dokler ne uporabite tistega, kar bomo omenili v naslednjem koraku, saj vam bo DAZN povedal, da v vaši državi ni na voljo.

Če želite gledati DAZN v Evropi, morate misliti, da ste v podprti državi

Športni pretok je ogromen trg, in v svetu, kjer je BT plačal več kot milijardo za pravice Lige prvakov v Veliki Britaniji, če bi BT vedel, da lahko ljudje gledajo Ligo prvakov z DAZN v Veliki Britaniji, se to ne bi končalo dobro. Zato DAZN onemogoča svoje storitve ljudem, ki niso v podprtih regijah.

Če pa vam bo uspelo biti v neblokirani regiji, bo DAZN deloval. In VPN je, kako se postavite v območje, ki ni blokirano. Potrebujete samo povezavo s strežnikom v Kanadi in boom bo DAZN deloval.

Razen DAZN je ena izmed najbolj nepodprtih platform VPN-jev. Izjemno težko je najti delujoč VPN z DAZN. Kanadski strežniki niso tako priljubljeni.

ZasebnoVPN? Je eden redkih strežnikov VPN, ki podpirajo DAZN.

Nekaj ​​drugih prednosti PrivateVPN? Delujoči strežniki Amazon Prime in najbolj Netflix regije na VPN. Kar zadeva VPN, je PrivateVPN celoten zabavni paket.

Omenili smo, da boste morali uporabiti nekaj, da se registrirate v zadnjem koraku, in to je VPN.

Kaj pa namestiti DAZN aplikacije za ogled DAZN v Evropi na vseh napravah?

Kako gledati DAZN v Evropi na Amazon Fire TV Stick / Cube

Ko imate na svojem Fire TV Stick / Cube nameščen račun DAZN in PrivateVPN, kar lahko storite z iskanjem tako kot v kateri koli drugi aplikaciji, morate namestiti aplikacijo DAZN.

To je problematično, čeprav ima Amazon določeno število Amazon Appstore in tudi Kanada ga nima, kar pomeni, da je težko prenesti DAZN.

Če želite DAZN gledati DAZN v Evropi na televiziji Amazon Fire TV Stick / Cube, morate spremeniti svojo lokacijo in biti v Nemčiji, kjer je DAZN podprt, toda PrivateVPN še nima delujočega DAZN strežnika. To ne bo vplivalo na nič, saj preprosto potrebujete aplikacijo.

  • Če želite spremeniti svojo lokacijo v Nemčiji, morate najprej obiskati spletno stran Amazon. Ob predpostavki, da imate trgovino v Veliki Britaniji, bi morali videti a Vaš račun zavihek. Če ste povezani z drugo trgovino, bi to lahko izgledalo nekoliko drugače.
  • V obeh primerih kliknite na svoje ime, nato pritisnite Vsebina & Naprave kjer boste morali posodobiti svoj naslov, da bo v Nemčiji.
  • Do prenosa DAZN boste morali odstraniti tudi plačilne kartice za druge regije. V nasprotnem primeru boste morda imeli težavo pri prenosu aplikacije DAZN. In na žalost DAZN-ja v Evropi ali kjer koli, na Fire TV Stick, ne morete gledati neposredno iz spletnega brskalnika.
  • Ko to storite, morate vstopiti Nastavitve na vašem Fire TV Stick / Cube, ki mu sledi Moj račun in mimo Odjavi registracijo. Po nekaj trenutkih boste morali znova predložiti svoje podatke o Amazonu, vendar si boste lahko ogledali aplikacijo DAZN.

Kako gledati DAZN v Evropi na napravah iOS

Imate nov iPhone XS? Ni pomembno. DAZN lahko gledate na vseh napravah iOS.

Seveda morate imeti nameščen račun na DAZN in PrivateVPN, vendar morate tudi preklopiti trgovino Apple App Store.

V tem primeru ga morate spremeniti, da bo v Kanadi.

Naredite pa nov račun. Če spremenite lokacijo svoje trgovine na svojem trenutnem računu, boste izgubili vse. Brez skrbi, po tem lahko spet preklopite na drug račun,.

Če želite narediti nov račun, se seveda najprej odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud in pojdite na zavihek iCloud v nastavitvah, kjer boste videli gumb za ustvarjanje novega računa. To ste že storili. Veste, kako to storiti. Prepričajte se le, da je vaš naslov v Kanadi. Za to lahko uporabite Googlov generator.

Ko imate račun, naložite DAZN in že ste pripravljeni gledati DAZN V Evropi!

Kako gledati DAZN v Evropi na Androidu

Če želite gledati DAZN v Evropi na Androidu, potem ko imate račun DAZN in uporabljate PrivateVPN, morate samo spremeniti lokacijo svoje trgovine.

Pojdi do Payment.google.com in kliknite na Nastavitve ki mu sledi Država zavihek. Izberite Kanado in vnesite kanadski naslov. Oddajte se in pojdite noter Nastavitve v vaši napravi, ki ji sledi Aplikacije kjer je treba najti Trgovina Google Play in pritisnite Prisilno ustavljanje.

Medtem ko je še v Nastavitve Pojdi do Skladiščenje in kliknite gumb v zgornjih kapicah, ki navaja POČISTI PODATKE.

Zaradi tega bi DAZN moral biti na voljo, in če ne, se poigrajte z brisanjem podatkov in pritiskom na prisilno zaustavitev.

Glejte DAZN v Evropi na vseh napravah

Gledanje DAZN-a v Evropi na vseh napravah ni težko, tako kot v ZDA ni težko. Pod pogojem, da imate pred seboj pravo orodje in informacije. Ta objava vsebuje vse podatke, ki jih potrebujete.

Če še vedno potrebujete pomoč, se obrnite na našo nagrajeno podporo strankam in mi vam bomo pomagali.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me