Kako gledati BBC v tujini leta 2019

Kako gledati BBC v tujini leta 2019

Avtor Michael Smolski, 2019-02-13 10:56:06 v Zabavi


V tujini si želite ogledati BBC v letu 2019, toda ko se enkrat vklopite v BBC iPlayer, ki je spletni predvajalnik za BBC, vam sporočijo, da »ta vsebina ni na voljo v vaši državi« in ne morete? To je tisto, za kar je namenjen ta spletni dnevnik, da odpravite težave, ki nastanejo na napačni lokaciji ob napačnem času.

Ne glede na to, ali ste od Severne Irske ali po vsem svetu oddaljeni le 5 minut vožnje, če sledite tem navodilom, boste lahko v letu 2019 gledali BBC zunaj Združenega kraljestva.

Toda zakaj ne morete gledati BBC iPlayer v tujini na prvem mestu?

Spušča se na pravice do vsebine. BBC nima pravic, da bi prikazal nekaj gradiva, ki ga ni v celoti v lasti zunaj Združenega kraljestva. In nekatere vsebine, ki jih ima v lasti? BBC je podpisal ekskluzivne sporazume z drugimi televizijskimi kanali ali platformami za ekskluzivni dostop do njega, v državah zunaj Združenega kraljestva. To pomeni, da gre le za zapleteno situacijo, in čeprav bi BBC lahko naredil nekaj, da bi bil BBC bolj dostopen, bi jih to stalo veliko.

In zato vam ponujamo rešitev, kako v letu 2019 gledati BBC v tujini, rešitev, ki je BBC ne more deliti.

Kaj morate storiti, da boste leta 2019 gledali BBC v tujini?

Če želite gledati BBC v tujini v letu 2019, morate preprosto zavedeti BBC, da misli, da ste v Veliki Britaniji, kjer deluje BBC. Tako preprosto je.

Seveda to ni tako preprosto, kot se zdi, kot sicer, vam leta 2019 ne bi bilo treba iskati, kako bi lahko gledali BBC v tujini, vendar to sploh ni zapleteno, ko poznate korake.

 1. Najprej morate narediti BBC račun. To je tako kot registracija za kateri koli drug račun. Prepričajte se, da ste izbrali Združeno kraljestvo kot svojo lokacijo in pozneje, če vas bodo vprašali, ali plačate TV licenco, izberite tudi to.
 2. Če si želite v letu 2019 gledati BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva, morate BBC misliti, da niste v tujini.
 3. Na mobilno napravo morate namestiti BBC iPlayer, če želite dostopati do njega.

Drugi in tretji korak nista tako enostavna, kot se zdi. Prevarjanje storitve ni nikoli tako enostavno, in dobro, če namestite BBC iPlayer, je preprosto, če je vaša trgovina že registrirana v Veliki Britaniji.

Kako se norčevati z BBC-jem, če želite gledati BBC v tujini leta 2019

Spušča se praktično v spremembo lokacije. To je edini način, če fizično ne želite iti v Veliko Britanijo.

Če želite gledati BBC v tujini v letu 2019, morate uporabiti VPN, ki je navidezno zasebno omrežje. Omogoča vam, da ste fizično praktično na lokaciji, na kateri niste.

V tem primeru morate biti v Veliki Britaniji tako rekoč, da boste leta 2019 gledali BBC v tujini.

Katero storitev uporabljate za to? PrivateVPN je eden redkih, ki sodeluje z BBC iPlayerjem. Všečki BBC se zavedajo obstoja storitev VPN in se zato nenehno trudijo, da jim preprečijo delovanje. PrivateVPN ima delujoče UK strežnike za BBC, vendar podpira tudi večino regij, kar zadeva Netflix, kar pomeni, da lahko z uporabo PrivateVPN dostopate do najširše knjižnice Netflix tam. In ja, tudi DAZN podpira PrivateVPN. Objavili smo objavo o tem, zakaj DAZN v Veliki Britaniji in številnih drugih državah v zadnjem času ni na voljo, ki prikazuje, kako naj deluje. Je pa precej bolj zapleten vodnik.

Kako namestiti BBC iPlayer na mobilne naprave za ogled BBC-ja v tujini leta 2019?

Zdi se, da je vse veliko bolj enostavno v namiznih napravah in ne mobilnih napravah. Za ogled na mobilnih napravah morate dobiti aplikacijo BBC iPlayer in dobro, kar zahteva nekaj dela.

Oh, v telefon pa morate dobiti tudi aplikacijo PrivateVPN. Ne pozabite tega. Toda to je enostavno prenesti.

Namestitev BBC iPlayerja na naprave Android za gledanje BBC-ja v tujini leta 2019

 • V spletnem brskalniku pojdite na Payment.google.com sledi klik na Nastavitve in na Država zavihek.
 • Kot lokacijo izberite Veliko Britanijo.
 • Potem po telefonu pojdite na Nastavitve čemur sledi vstop v Aplikacije in s klikom na Trgovina Google Play.
 • Medtem pa pritisnite Prisilno ustavljanje.
 • Zadnji korak? Pojdi do Skladiščenje ki mu sledi Trgovina Google Play in POČISTI PODATKE.

To bi vam omogočilo, da prenesete BBC iPlayer in si nato ogledate BBC v tujini leta 2019. Ponovite prisilno zaustavitev in brisanje podatkov, če še vedno ne morete.

Namestitev BBC iPlayerja na Apple naprave za gledanje BBC-ja v tujini leta 2019

V napravah Apple dejansko ne morete preprosto spremeniti svoje lokacije kot na Androidu, saj boste s to metodo izgubili vse.

Namesto tega se morate najprej odjaviti iz trenutnega računa iCloud, nato pa narediti novega s sedežem v Veliki Britaniji. To bo omogočilo gledanje BBC-ja v tujini leta 2019 na Apple napravah.

Ko prenesete BBC, se lahko po želji vrnete na svoj stari račun.

Namestitev BBC iPlayerja na Amazon Fire TV Stick

Ste res mislili, da vas bomo pustili viseti, ne da bi vam pokazali, kako lahko na velikem platnu gledate BBC v tujini?

Če želite dobiti iPlayer BBC na Amazon Fire TV Stick, morate spremeniti tudi lokacijo trgovine.

 • V tem primeru pojdite na amazon.com in kliknite na Računi & Seznami čeprav se to lahko nekoliko razlikuje glede na račun Amazon, ki ga že imate.
 • Kakor koli, po tem, ko boste šli tja, morate pritisniti na kaj takega Vsebina in naprave.
 • Tam morate spremeniti svojo regijo, če želite biti v Veliki Britaniji.
 • Nazadnje pojdite v svoj Amazon Fire TV Stick ali druge naprave, ki jih uporabljate, in pojdite Nastavitve sledi Moj račun kjer morate odjaviti napravo, nato pa se znova prijavite.

Včasih boste morali posodobiti način plačila, da bo iz Velike Britanije. Samo vi navidezna kartica za to. V nasprotnem primeru vprašajte prijatelja.

In to je to.

Tako je treba gledati BBC v tujini leta 2019

Če želite v letu 2019 gledati BBC v tujini, ali običajno živite v Veliki Britaniji ali ne, potrebujete račun, morate biti tam praktično in morda boste morali spremeniti lokacijo svoje trgovine.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me