Kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji v letu 2019 (in vse druge Netflix regije)

Kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji v letu 2019 (in vse druge Netflix regije)

Avtor Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24 v Zabava


Ponudbe na britanskem Netflixu niso tako slabe, če bi jih primerjali z všečki Tajske, ki ima tako v televizijskem kot v filmskem oddelku le manj kot 10% ameriške vsebine, če pa ste kdaj bili v ZDA, potem veste veliko manj vsebine, ki jo ima UK Netflix. Zato tukaj iščete, kako v letu 2019 gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji, in naredili bomo eno boljše, pokazali vam bomo, kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji, pa tudi, kako gledati vse druge Netflix regije v Združenem kraljestvu.

Pripravljen?

Zakaj vsebina v Veliki Britaniji nima enake vsebine kot ameriška Netflix?

Sega do pravic.

Moč je pravzaprav šov, ki je na voljo na britanskem Netflixu, ne pa tudi na ameriškem Netflixu. To je zato, ker ima televizijsko omrežje, ki ga je ustvarilo, ekskluzivne pravice do tega v ZDA, in ker tega omrežja v Evropi še nihče nima, so ga licencirali na Netflix, da je še dodatno zaslužil.

Z vidika britanskega Netflixa je veliko drugih televizijskih omrežij ali platform, ki morda niso ustvarile odkupljenih pravic za prikazovanje določene vsebine izključno v Veliki Britaniji, s čimer je puščanje UK Netflix omejeno.

Drugi pomemben dejavnik je, da stane veliko denarja za nakup pravic za razstave, ki so na voljo po vsem svetu, zato je bolj smiselna možnost vlagati samo na ameriški trg, saj je tu večina Netflixovih strank. Pravzaprav so stroški nakupa vsebin eden od razlogov, da Netflix tako močno vlaga v svoje prvotne produkcije, ki so na voljo po vsem svetu..

Primer predstave Power popolnoma povzema, da čeprav ima ameriški Netflix največ vsebine, ga nima. Zato bomo pomagali odklepati 21 regij Netflix, ki bodo odklenile skoraj vse možne vsebine Netflix za vas, tako da nikoli ne zamudite ničesar, saj ima celo tajska Netflix nekaj ekskluzivne vsebine.

Kako gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji leta 2019

Če želite gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji, morate preslepiti Netflix, da misli, da ste v ZDA.

In to storite z uporabo VPN.

Če še niste slišali za storitve VPN, vam storitve VPN omogočajo, da spremenite svojo lokacijo, ne da bi se premaknili.

Pa je to? Pravkar najdete VPN, se povežete z ameriškim strežnikom in lahko v letu 2019 gledate ameriški Netflix v Veliki Britaniji?

žal ne.

Prvič, brezplačne storitve ne delujejo. Omogočajo vam, da prestavite lokacijo v ZDA zaradi preprostih stvari, toda ko gre za stvari, kot je Netflix, Netflix ve, da obstajajo storitve VPN, in tako tudi televizijski kanali / platforme, ki imajo pravice do določene vsebine, do katere ima Netflix pravice na določenih lokacijah. Zakaj bi nekdo plačal za dodaten kanal, če lahko samo uporabi VPN, ki je gledal to oddajo ali film na Netflixu, ki ga že ima? Posledica tega je, da Netflix uničuje storitve VPN.

Ali to pomeni, da vam bo vsa plačana storitev leta 2019 omogočila ogled ameriškega Netflixa v Veliki Britaniji? Čeprav se celoten odstotek ne povečuje, če želite dostopati do več kot le ameriškega Netflixa, večina še vedno ne uspe. Človek bi domneval, da če bi šli za storitev, ki ima največ strežnikov, da bi podpirala večino Netflix regij tam, vendar temu ni tako. Medtem ko imajo nekatere storitve 3 000+ strežnikov, PrivateVPN z manj kot 200 strežniki podpira 21 regij Netflix, ki so najbolj na trgu.

Z vidika strežnikov PrivateVPN ni najboljša storitev za vas, če pa iščete kakovostne strežnike, je tu PrivateVPN, medtem ko imate 3000 strežnikov odlično, kaj je smisel, če jih večina ne deluje z Netflixom?

Če želite samo gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji, vam ni treba uporabljati PrivateVPN, če pa boste plačali enako ceno (ali celo manj) kot za drugo storitev, zakaj potem ne bi kar najbolje izkoristili svojega Netflixa, medtem ko to počnete? In če govorimo o Netflixu, PrivateVPN podpira tudi Hulu in DAZN. Vsi številni drugi se osredotočamo na kakovost, čeprav nimamo večine strežnikov.

Vas zanima, da bi to preizkusili, da si lahko v letu 2019 ogledate ameriški Netflix v Veliki Britaniji in vse druge regije Netflixa? Imamo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me