Kako gledati ABC na Fire TV Stick (Ni važno, kje živite)

Kako gledati ABC na televizorju Fire Fire (ni pomembno, kje živite)

Avtor PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 v razvedrilu


Imate Fire TV Stick, a ko poskušate gledati ABC na Fire TV Stick, se to ne prikaže v Amazon Appstore? Naši prijatelji, vaš Fire TV Stick ni pokvarjen in na ta način lahko odpravite to težavo, če želite gledati ABC na palici Fire TV.

Če želite odpraviti to težavo, morate vedeti, zakaj je to sploh vprašanje.

Razlog, zakaj ne morete gledati ABC na Fire TV Stick, je prekleto preprost.

Ne morete gledati ABC na Fire TV televiziji, ker vsebina ni enaka

Razlog, ker ne morete gledati ABC na Fire TV Stick? Spušča se na vašo lokacijo. Na tem planetu veliko stvari ni enakih, vsebina pa je le ena dodatna stvar v tem oklepaju.

Ste kdaj videli kanal, ki je na voljo po vsem svetu? Nima smisla. Večina sveta ne govori angleško dovolj tekoče za gledanje vsebine v angleščini na takšni ravni, da lahko v njej uživajo, ampak tudi nima finančnega smisla.

Postati ABC stvar po vsem svetu je nesmiselno. Podjetja, ki se oglašujejo pri ABC, ne morejo povsod zaslužiti. Nekatere vsebine, prikazane na ABC, ni mogoče prikazati tudi povsod, kar pomeni, da tudi za to vsebino obstajajo omejitve.

Najpogosteje je tudi bolj donosno prodajati licence za določene oddaje drugim platformam ali pogosto celo nekaterim regijam na Netflixu, kot pa imeti ABC na voljo po vsem svetu..

In zaradi tega so na voljo samo v Združenih državah Amerike in če niste v Združenih državah Amerike (ali če ne postavite svojega Fire TV Stick, kadar obstaja), je razlog, da pri iskanju ABC ne dobite rezultatov.

Ni ABC hudoben, samo nima smisla, da bi bili vsi na voljo po vsem svetu.

Kakšna je torej rešitev?

Prevaravanje Amazona za gledanje ABC na Fire TV Stick je prvi korak

Da, morate zavesti velikana, ki ga Amazon misli, da ste v Združenih državah Amerike. In presenetljivo je precej preprosto, predvsem zato, ker Amazon najverjetneje deluje samo tako, kot jim je mar, toda glede na to, kako odprta je njihova platforma, so z njo verjetno zelo v redu.

Navsezadnje nadzorujejo, katere aplikacije so v Amazon Appstore.

Če želite gledati ABC na Fire TV Stick, morate spremeniti lokacijo svoje Amazon Appstore, da bo v Združenih državah Amerike. To storite tako, da v računu Amazon odprete Upravljanje vsebine in naprav. Ko ste tam, morate klikniti Nastavitve sledi Nastavitve države. Ko pridete tja, pritisnite Spremeni se.

In ja, prav ste imeli, ko ste tam, morate lokacijo spremeniti v ameriško lokacijo. In ne postavljajte samo naključnih imen. Namesto tega v Googlu poiščite ameriški generator naslovov, ki vsebuje tudi poštno številko.

Ko vse to storite in vklopite Fire TV Stick, boste morali znova posredovati svoje podatke.

To je prvi korak.

Drugi korak za ogled ABC na Fire TV Stick?

Prevarite ABC, da ste v Združenih državah Amerike, da bi si ogledali ABC na Fire TV Stick

Prvi korak je relativno enostaven in ne zahteva veliko dela. Druga zahteva nekoliko več dela.

Če želite gledati ABC na Fire TV Stick, morate ABC misliti, da ste v Združenih državah Amerike.

In res ne boste šli v ZDA zaradi tega. Vendar je internet enostavno pretentati.

Lokacijo lahko spremenite, ne da bi jo kdaj spremenili s preprostim orodjem, imenovanim VPN, ki je navidezno zasebno omrežje.

Amazon odkrito podpira uporabo storitev VPN, kar pomeni, da lahko spremenite svojo lokacijo na Fire TV Stick brez večjih težav.

Vprašanje je, ali storitev VPN, ki jo nameravate uporabljati za gledanje ABC na Fire TV Stick, deluje s Fire TV Stick.

Najverjetneje ne.

Prvič, pozabite na brezplačne storitve VPN, če so prepočasne za ogled vsebine. Drugič, večina VPN storitev se osredotoča na Netflix, Amazon Prime in Hulu, ne pa na manjše igralce, kot je ABC.

PrivateVPN se osredotoča na vse!

V aplikaciji Amazon Appstore poiščite našo aplikacijo, ki ji sledi račun na tem spletnem mestu. To je samo 30-sekundna registracija.

Seveda se prijavite v svoj račun, vendar se ne povežite samo z našim ameriškim strežnikom. ABC takrat ne bo deloval. Moraš povežite se bodisi z našim strežnikom New York 1 bodisi z našim strežnikom Buffalo!

Tako gledate ABC na Fire TV Stick ne glede na to, kje ste! Oh, in mimogrede, ABC in PrivateVPN delujeta tudi na drugih napravah!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me