Kako dostopati do Googla na Kitajskem v letu 2019

Kako dostopati do Googla na Kitajskem v letu 2019

Avtor Michael Smolski, 2019-01-16 16:00:26 v Potovanju


Na Googlu ste iskali, kako dostopati do Googla na Kitajskem leta 2019. To pomeni, da razen če niste v Hong Kongu, ne morete dostopati do Googla in iskati tega. Če ste ta oseba, vam je žal, ker do leta 2019 ne boste mogli dostopati do Googla na Kitajskem, dokler prvič ne zapustite Kitajske.

Če še niste hodili na Kitajsko, ali pa ste v Hongkongu, vam bomo pomagali, da boste, ko greste na Kitajsko, lahko dostopali do Googla, če se soočimo, naše življenje brez Googla preprosto ne deluje. Google je ključ pri reševanju težav. Google vas je celo pripeljal sem!

Zgodba, zakaj leta 2019 na Kitajskem ne morete dostopati do Googla

Google je najpogosteje uporabljana platforma na planetu, zato je smiselno, da bi bil Google tudi na Kitajskem, če upoštevamo, koliko ljudi živi na Kitajskem, vendar to ni tako. Zakaj ne?

Cenzura. Razen, ni videti, kot se zdi. Kitajska ni odločila, da bo Google prepovedala tako kot pri drugih storitvah. Google je nameraval oditi.

Kitajska je zahtevala, da se Google skrije določena iskanja, vendar so to počela že dlje časa. Toda takrat je Kitajska leta 2009 vdrla v Google, zaradi česar je Google leta 2010 odgovoril, da ne bo več pripravljen cenzurirati vsebine na Kitajskem in jo bo po potrebi potegnil. Leta 2014 so Googlove storitve prenehale delovati.

Google dela projekt, ki bo prinesel cenzurirano iskanje Google, vendar če to berete, to pomeni, da želite dostopati do vsega v Googlu, in tudi če niste v redu s cenzuriranim Googlom, še ni. To pomeni, da ne bi mogli dostopati do Googla na Kitajskem, če bi šli zdaj.

Razen če ne poznate te metode.

Kako dostopati do Googla na Kitajskem v letu 2019

Če želite dostopati do Googla na Kitajskem v letu 2019, na Kitajskem ne morete.

To je edini način.

A obstaja način, da Kitajsko praktično zapustimo.

Z uporabo VPN-ja, ki je navidezno zasebno omrežje, ki vas lahko na internetu zaščiti pred všečki kitajske vlade in vam tudi omogoči, da spremenite svojo lokacijo, da bi bili v drugi državi. Točno tisto, kar potrebujete.

Težava je v tem, da so na Kitajskem storitve VPN prepovedane.

Edine storitve VPN, ki vam bodo v letu 2019 pomagale do Googla na Kitajskem, so storitve, ki imajo Stealth VPN.

PrivateVPN podpira Stealth v napravah Android, Apple in Desktop kot ena redkih platform. Stealth VPN na PrivateVPN zdaj podpira tudi OpenVPN v iOS-u.

Razlog, da Stealth VPN deluje, je, da ga ni mogoče zaznati kot VPN, medtem ko je standardni VPN, saj deluje drugače kot običajna povezava.

Če želite v letu 2019 dostopati do Googla na Kitajskem, je Stealth VPN tisto, kar potrebujete, vendar morate biti tudi varni. Kitajska ni država, s katero bi se lahko igrali.

Kako dostopati do Googla na Kitajskem v letu 2019, ko ostajate na varnem

Vse sega do odjemalca VPN in njegovih lastnosti.

Vse, kar morate preprečiti, puščajo kakršne koli vrste.

Storitve VPN so namenjene šifriranju vseh vaših podatkov, na primer PrivateVPN s svojo 2048-bitno šifriranje z AES-256, kar je najvišja raven šifriranja na trgu, šifriranje pa je pomembno le, dokler ne pride do puščanja, in čeprav najverjetneje ne bo, se letala ne mislijo zrušiti, včasih pa se zgodijo. In ali boste tvegali to na Kitajskem?

Zato mora vaš odjemalec VPN imeti ustrezno zaščito.

PrivateVPN prihaja z IPv6 zaščita pred uhajanjem skupaj z načinom zaščite pred puščanjem DNS, ki bo preprečil morebitne puščanje IP in bi vas lahko izpostavil Ali ima odjemalec VPN funkcijo Kill Switch, tako da če VPN preneha delovati, bo tudi vaš internet? Ne bi smelo, če uporabljate pravo storitev, ampak še enkrat, boste na Kitajskem. Kaj pa Application Guard, ki bo prekinila nekatere aplikacije, če bo vaš VPN prenehal delovati?

Vse to so funkcije za dodatno zaščito, če se zgodi kaj, kar se ne bi smelo zgoditi, kot na primer, ko želite v letu 2019 dostopati do Googla na Kitajskem ali kaj drugega pri uporabi VPN, bi morali biti zaščiteni, še posebej, če ste Kitajski državljan.

Kaj če želite, da na Kitajskem v letu 2019 dostopate do več kot do Googla?

PrivateVPN je najboljša storitev VPN za Netflix, ki podpira večino Netflix regij tam. Če želite gledati Netflix na Kitajskem in ne le ameriškega Netflixa, bo PrivateVPN najboljša izbira.

Če želite uporabljati DAZN, Hulu ali Amazon Prime, je to tudi podprto, saj je PrivateVPN ena od edinih storitev, ki podpirajo DAZN.

Na Kitajskem potrebujete popolno varnost, Stealth VPN in če želite dostopati do več kot do Googla, prave strežnike, in čeprav PrivateVPN ne ponuja večine strežnikov na planetu, ponuja strežnike, ki delajo s storitvami, ki jih želite gledati. Zgolj povezava z ameriškim strežnikom ni dovolj za ogled Netflixa.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me