Kako deblokirati italijanski DAZN (deluje povsod)

Kako deblokirati italijanski DAZN (deluje povsod)

Avtor Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 v Zabavi


Ali želite deblokirati italijanski DAZN, da boste lahko gledali všečke iz Serie A v italijanščini? Na našem blogu smo delili, kako lahko večkrat razblokirate kanadski DAZN, danes pa vam bomo pomagali odblokirati italijanski DAZN z metodo, ki deluje povsod, saj ima kanadski DAZN veliko vsebine, vsaka regija ima nekaj izključnega.

Če želite deblokirati italijanski DAZN, morate storiti tri korake.

 1. Preden lahko odblokirate italijanski DAZN, DAZN boste morali preslepati, če mislite, da ste v Italiji.
 2. Ustvariti morate italijanski račun DAZN ki zahteva italijansko (obstajajo alternative) izkaznico.
 3. Če želite gledati na svojem Amazon Fire TV Stick / Cube ali telefonu, boste morali prenesti aplikacijo kar ni tako enostavno, kot če bi šli v trgovino z aplikacijami.

To so edini 3 koraki, ki jih morate storiti. Taki koraki se lahko zdijo težki takoj v primerjavi s krampanjem všečkov vsebine Netflix, na primer za ogled kakršne koli Netflixove vsebine, vendar bomo korake razčlenili na čim bolj enostavno zadevo, tako da boste postopek odblokiranja italijanskega DAZN-a našli precej naravnost.

Izdelava DAZN-a misli, da ste v Italiji, če želite odblokirati italijanski DAZN

Ta korak ni najtežji, je pa zagotovo najpomembnejši. Brez zavajanja DAZN ne boste mogli niti poskusiti narediti računa DAZN.

Potrebujete VPN.

To berete na spletnem mestu VPN, zato ste verjetno ugotovili, da ne bomo ustvarjali te objave na spletnem dnevniku, če naša služba ne bi mogla odblokirati italijanskega DAZN.

Če nas želite pospraviti, ponujamo 30-dnevno garancijo vračila denarja in odkrito povedano, eden od glavnih razlogov, zakaj nas naše stranke ljubijo, je, da se namesto, da bi se osredotočili na zagotavljanje čim več strežnikov, osredotočiti se na zagotavljanje kakovostnih strežnikov. Strežniki, ki delajo s storitvami, ki jih želite odblokirati, na primer italijanski DAZN, tako da morda ne bomo imeli 3000 strežnikov, bomo imeli strežnike, ki delujejo s tistim, do česar želite dostopati, na primer HBO NOW za Game of Thrones ali najbolj Netflix regije na trgu.

Razlog, zakaj ni veliko vodičev, kako deblokirati italijanski DAZN, je, da ga večina storitev preprosto ne podpira. ZasebnoVPN? Podpira italijanski, kanadski in ameriški DAZN. In ja, do vseh lahko dostopate samo z enim računom.

Kakor koli že, ključno je imeti VPN, ki deluje z italijanskim DAZN. Če ne želite deblokirati italijanskega DAZN, ampak kanadskega DAZN, v tem primeru potrebujete VPN, ki deluje s kanadskim DAZN in tako naprej.

Izdelava računa DAZN za deblokiranje italijanskega DAZN

V preteklih vodnikih bi rekli, da za račun potrebujete kartico iz regije, v katero se registrirate. In to velja, vendar tudi kanadske in ameriške kartice delujejo.

V internetu obstaja velika napačna predpostavka, da bo vaš račun DAZN deloval le v regiji, v kateri ustvarite svoj račun.. Preden smo podprli italijanski in ameriški DAZN, te smešne teorije nismo mogli preizkusiti. Vendar zdaj, ko podpiramo več lokacij DAZN, smo teorijo preizkusili in izkazalo se je, da ljudje, ki so napisali te vodiče, dejansko niso preizkusili, o čem pišejo. Brez težav lahko preklapljate med regijami, če zamenjate svojo VPN lokacijo.

In zato je veliko lažje ustvariti račun DAZN, če želite deblokirati italijanski DAZN, saj lahko na primer ustvarite kanadski ali ameriški račun DAZN, če boste lažje dobili eno od teh kartic, nato pa lahko preprosto povežite z italijanskim DAZN.

Kako dobite pravo kartico, da lahko registrirate in odblokirate italijanski DAZN?

 1. Vprašajte nekoga z italijanskim, ameriškim ali kanadskim, če lahko z njihovo kartico naredite račun DAZN. V nasprotnem primeru, če že imajo račun DAZN, vprašajte, ali ga lahko uporabljate in morda v zameno ponudite kakšno drugo storitev.
 2. Pridobite predplačniško kartico, izdano v Italiji, ZDA ali Kanadi. Poskrbite, da boste imeli denar. Prazne kartice ne bodo sprejete.
 3. Pridobite virtualno predplačniško kartico, izdano v Italiji, ZDA ali Kanadi. To je veliko hitrejše od pridobitve predplačniške kartice, ni pa nujno tako uspešno. Še enkrat se prepričajte, da imate denar na kartici.

Poleg tega je registracija za deblokiranje italijanskega DAZN podobna registraciji na katerem koli drugem spletnem mestu.

Ko boste imeli račun in uporabili PrivateVPN za povezavo z DAZN, ne glede na to, ali je to prek enega od naših kanadskih strežnikov, ameriških strežnikov ali italijanskih strežnikov, boste lahko odblokirali DAZN, in to je metoda, ki deluje povsod.

Dokler v tem primeru ne želite odblokirati italijanskega DAZN-ja na telefonu, morate zapletiti trgovino z aplikacijami.

Kako deblokirati italijanski DAZN na Amazon Fire TV Stick / Cube

Če želite gledati DAZN na Fire TV Stick, da boste lahko uživali v športu na velikem zaslonu, se začne z vnosom računa Amazon v spletnem brskalniku..

Kaj boste morali narediti, se bo razlikovalo glede na to, kje ste, navsezadnje je to vodnik, ki deluje povsod, in zaradi tega se fraziranje na Amazonu lahko razlikuje, čeprav je na splošno vse skupaj zelo podobno.

 1. Iti čez Vaš račun oz & Seznami z miško ali drugače kliknite.
 2. pritisni na Upravljajte svojo vsebino in naprave.
 3. Spremenite svojo regijo, kjer boste registrirali svoj račun.
 4. Pojdite na svoj Amazon Fire TV Stick. pritisni na Nastavitve sledi Moj račun.
 5. Odjavi registracijo. Ponovno se boste morali prijaviti v svoj račun.

Morda boste morali navesti podatke o kartici z lokacije, v katero ste spremenili trgovino, odvisno od trenutnih podatkov o plačilu, da boste lahko prenesli DAZN.

Kako deblokirati italijanski DAZN na Apple napravah

Če želite deblokirati italijanski DAZN na Apple napravah, morate narediti nov račun iCloud.

Prvič, odjavite se s svojega trenutnega računa, nato pa ustvarite račun s sedežem v Italiji, ZDA ali Kanadi. Ni važno, kot že omenjeno, boste lahko spremenili, kateri DAZN uporabljate s samo preklopom zasebnega strežnika VVN.

NE MENJAVITE SVOJE REGIJE S TRENUTNIM RAČUNOM! Če to storite, boste izgubili vse!

Kako deblokirati italijanski DAZN na napravah Android

V napravah Android, za razliko od naprav Apple, resnično morate spremeniti svojo lokacijo s svojim trenutnim računom.

Tu je povezava do Googlovega vodnika, kako to storiti. Poskrbite, da spremenite svojo lokacijo v regiji, ki jo podpira DAZN. V nasprotnem primeru se DAZN ne bo prikazal.

Tako lahko razblokiramo italijanski DAZN z metodo, ki deluje povsod

Se vam zdi to koristno in ste dobili PrivateVPN? Obstaja še veliko drugih storitev, ki jih morda že uporabljate, da boste z uporabo VPN lahko kar najbolje izkoristili. Oglejte si naš blog o tem ali se obrnite na našo službo za stranke!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me