Kako deblokirati Hulu v Kanadi na iPhone

Kako deblokirati Hulu v Kanadi na iPhone

Avtor Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 v razvedrilu


Ali želite na svojem iPhone blokirati Hulu v Kanadi? Hulu je ena izmed najbolj omejenih geo-storitev na trgu, kar pomeni, da kljub temu, da ste tik ob ZDA, ga ne boste mogli gledati brez nekaj trikov, čeprav bi nekatera spletna mesta s klikom vabe morda predlagala, da to se spreminja.

V tem priročniku vam prikazujemo, kako odblokirati Hulu v Kanadi na svojem iPhone-u iz nič. Večina vodičev vam ne bo povedala, da morate ustvariti tudi račun Hulu, kar ni tako enostavno kot ustvarjanje katerega koli drugega računa. Skozi vse to gremo.

Koraki za deblokiranje Hulu na iPhonih

Morate biti zmotni, da Hulu mislijo, da ste v ZDA, morate ustvariti račun, za katerega potrebujete ameriško kartico, kar obstaja okoli, in prenesti morate Hulu aplikacijo, ki ni t na voljo v kanadski trgovini Apple App Store.

Odblokiranje Hulu v Kanadi na iPhoneu Fooling Hulu

V Kanadi morate Hulu misliti, da ste v ZDA.

Za to potrebujete VPN, ki vam bo omogočil praktično spreminjanje lokacije.

V tem primeru boste v ZDA, medtem ko boste dejansko v Kanadi. Razen tega samo po sebi ni dovolj. Če želite gledati Hulu v Kanadi, se morate povezati tudi s pravim strežnikom.

Glej, Hulu je na voljo samo v ZDA, ker ima pravice do nekaterih vsebin, za katere kaže, da so prikazane samo v ZDA. Medtem je nekaj lastne vsebine, nekaj pa je licencirano v drugih državah.

Hulu ne more prikazati veliko svoje vsebine zunaj ZDA, razen če prekliče sporazume ali plača za dodatne pravice do pretakanja, kar pogosto ni mogoče, saj jih druge družbe v drugih državah že imajo.

Če bi Hulu ljudem dopustil dostop do njegove vsebine v Kanadi, bi ga vsi uporabljali, in posredno bi prekinili pogodbe, kar bi vodilo do tožb. Konec koncev, kdo ne misli plačati 6,99 USD za vsebino, ki jo ponuja Hulu?

Zato ima Hulu, tako kot druge platforme, tudi sprejete ukrepe, ki v večini primerov blokirajo Hulu v Kanadi, tudi če uporabljate VPN.

ZasebnoVPN? Nima največ strežnikov na planetu, vendar se osredotoča na kakovost, ki je bistvena za deblokiranje storitev.

Dejansko ima PrivateVPN 7-dnevno brezplačno preskusno različico, ki sploh ne zahteva kartice, tako da jo lahko preizkusite sami..

Preprosto poiščite PrivateVPN v Apple App Store, prenesite ga in se povežite z enim od strežnikov Hulu in že ste pridni..

Vendar ima Hulu tudi dodatno zaščito, ki je večina vodičev ne omenja.

...Potreba po ameriški kartici.

Ustvarjanje računa Hulu na iPhonih

Zdaj obstaja nekaj načinov, navsezadnje pa za ustvarjanje računa Hulu na Huluovem spletnem mestu potrebujete ameriško kartico.

Če živite v Kanadi, imate najverjetneje prijatelja v ZDA, vprašajte jih, morda ponudite, da plača naročnino in jim dovolite, da vam ustvarijo enega.

Obstaja veliko načinov, kako to storiti.

V nasprotnem primeru lahko samo po internetu poiščete ameriško kartico. Nekatera spletna mesta so manj varna, toda s pravimi raziskavami boste našli pravo storitev,

Osebno radi uporabljamo spletno banko Revolut, ki je zdaj na voljo v Kanadi. Revolut iz nekega razloga deluje s Hulu in ESPN+.

Ne vemo, ali bi bilo tako za vedno, saj veste, če ljudje berejo te objave, bi morda kdo poznal nekoga, ki deluje v enem od teh podjetij, toda Revolut je verjetno najhitrejši in najbolj zaupanja vreden preizkus, saj ponuja virtualne kartice in ker lahko do svoje kartice praktično dostopate, preden jo prejmete do vas.

Zelo dober način za hiter in preprost dostop do Hulu in ESPN +.

Ko se prijavite na preskus Hulu, ne glede na kartico, ki jo uporabljate, preverite, ali je na njej nekaj sredstev. Hulu vzame majhno vsoto, da preveri, ali je kartica ob registraciji. Nato ga vrne nazaj.

Po tem je prijava na Hulu v Kanadi razmeroma enostavna. Kot da se prijavite na katerem koli drugem spletnem mestu. Prepričajte se le, da morate vnesti ameriško poštno številko. Za to lahko iščete ameriško poštno številko.

Ta dva koraka vam bosta omogočila, da na svojem iPhone gledate Hulu v Kanadi in zunaj Kanade, vendar pa potrebujete tudi aplikacijo Hulu, če želite gledati Hulu.

Kako dobiti aplikacijo Hulu na vaš iPhone

Če želite prenesti Hulu na vaš iPhone v Kanadi, morate spremeniti lokacijo Apple App Store in biti v Kanadi.

  • Pojdi na svoje Nastavitve.
  • Odjavite se iz računa iCloud.
  • Ustvarite nov račun s svojo lokacijo, nastavljeno v ZDA.

To vam bo omogočilo prenos Hulu na vaš iPhone.

Prepričajte se, da boste ustvarili nov račun, namesto da bi lokacijo spremenili s svojo trenutno, če boste to storili, boste izgubili vse. Če imate dva računa, lahko kadar koli preklopite med njimi in vse bo še vedno v vašem telefonu.

Lahko pa namesto tega naložite Google Chrome. To vam bo omogočilo vklop Namizje, kar vam bo omogočilo uporabo Hulu na vašem iPhone neposredno iz vašega spletnega brskalnika.

Tako je gledati Hulu v Kanadi na svojem iPhoneu

Se vam zdi to koristno? Na našem spletnem dnevniku imamo še veliko drugih priročnikov o odklepanju storitev z PrivateVPN.

Preizkusite naš 7-dnevni preizkus in se prepričajte, koliko storitev lahko odblokirate.

Spisal Mihael Smolski.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

Čeprav PrivateVPN deluje s Hulu, to ne zagotavlja, da bodo vsi Hulu strežniki ves čas delali s Hulu. Kot je omenjeno v tem priročniku, si Hulu prizadeva, da prepreči delovanje storitev VPN.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me