Je PrivateVPN dober? Kaj morate vedeti o PrivateVPN

Je PrivateVPN dober? Kaj morate vedeti o PrivateVPN

Avtor Michael Smolski, 2019-02-13 11:09:19 v VPN službi


Pri vsaki storitvi se pojavljajo vprašanja, kot je "ali je PrivateVPN dober?" V tej objavi ne bomo pokrivali vsega, kar je treba vedeti o zasebnem VPN. Nemogoče je odgovoriti na vsa vprašanja samo v enem prispevku, vendar je nekaj pogostih vprašanj o PrivateVPN, ki jih bomo razložili, upam, da vam bomo pomagali pri odločitvi ali ne, ali je PrivateVPN dober, za vaše posebne potrebe.

Ali PrivateVPN deluje z Netflixom?

PrivateVPN ne deluje samo z Netflixom. Podpira najbolj Netflix regije na trgu, ki temeljijo na testih, ki jih je izvedel Comparitech, sestavljenih iz 5000 ročnih testov. Če želite gledati ameriške Netflix, UK Netflix, pfft, celo korejske Netflix, vas PrivateVPN pokriva s podporo za 21 regij Netflix..

Če se sprašujete, ali je PrivateVPN dober za Netflix, kar se tiče podpore regije, ne bo boljše.

Ali PrivateVPN deluje z DAZN?

Da, mi smo ena edina platforma, ki deluje z DAZN.

Ali PrivateVPN sodeluje s Hulu, Amazon Prime, HBO in BBC iPlayerjem?

Še enkrat, da. PrivateVPN podpira vse glavne platforme in tudi številne majhne!

Če obstaja majhna storitev, v katero niste prepričani, se obrnite na našo stranko.

Kako varen je PrivateVPN?

Ali je PrivateVPN dober za nekatere, morda je to, kako dober PrivateVPN deluje pametno, za druge pa gre za varnost, in kar zadeva varnost, PrivateVPN prihaja z 2048-bitnim šifriranjem z AES-256, najvišjo stopnjo šifriranja na trg.

Seveda šifriranje ni edino, kar je pomembno. PrivateVPN ponuja tudi zaščito pred puščanjem Killswitch, Application Guard in IPv6, kar vam omogoča, da ostanete popolnoma varni pri uporabi VPN.

ZasebnoVPN ima sedež na Švedskem z močnimi zakoni o zasebnosti, kar pomeni, da dnevniki tudi niso shranjeni, kar vam omogoča popolno zaščito. Podjetja VPN zelo radi rečejo, da ne shranjujejo dnevnikov, toda potem se nekaj zgodi, vlada prosi za podatke in razširi se, tam je. To se je zgodilo že prej. Zaradi švedskega prava PrivateVPN ne more storiti tega, kar pomeni, da ste popolnoma varni.

Ali PrivateVPN ima Stealth VPN?

Da. Ne glede na to, ali gre za napravo Apple, Android ali Amazon, ne pozabite na namizja, PrivateVPN ima Stealth VPN.

Stealth VPN vam omogoča, da obidete VPN bloke v državah, kot je Kitajska. V bistvu vam omogoča mešanje v državah s cenzuro, da vas ne odkrijejo. Zelo pomembno imeti.

Ali PrivateVPN deluje na Chromecast in Apple TV?

Za nekatere je dobro PrivateVPN v celoti odvisno od tega, ali deluje na platformah, ki jih lahko uporabimo.

Ampak ne, PrivateVPN ne deluje s Chromecastom in Apple TV-jem. In tudi nobene druge storitve VPN.

Deluje z napravo Fire TV Stick in drugimi napravami Amazon, če želite uporabiti VPN na velikem zaslonu za dostop do všečkov DAZN ali ameriškega Netflixa, vam toplo priporočamo, da ga dobite, razen če že imate Android TV vaš televizor. PrivateVPN deluje tudi s tem.

Ali PrivateVPN deluje na Kitajskem?

Da. Deluje na Kitajskem in v vseh drugih državah s cenzuro, če uporabljate Stealth VPN. Odjemalca morate predhodno imeti, čeprav lahko drugače prenašate težavo.

Kje temelji na PrivateVPN?

Kot že omenjeno, PrivateVPN ima sedež na Švedskem, kjer veljajo strogi zakoni o zasebnosti, zaradi česar je uporaba VPN veliko varnejša kot pri podjetju v ZDA ali Veliki Britaniji.

Je PrivateVPN Free?

Ne. Toda če bi bil takrat, ne bi iskali, ali je PrivateVPN dober.

Težava pri brezplačnih storitvah VPN je, da ko je nekaj brezplačno, plačuješ z valuto zasebnosti. Onavo v lasti Facebooka je odličen primer tega.

Če uporabljate brezplačen VPN, najverjetneje oddate svoje podatke, točno tisto, za kar naj bi vas zaščitil VPN. Brezplačne storitve VPN so prav tako veliko bolj priljubljene, kar pomeni, da več uporabnikov pomeni večje preobremenitve, še slabše pa strežnike, ki ne delujejo s storitvami, do katerih želite dostopati.

Torej ne, PrivateVPN ni brezplačen, hkrati pa tudi ni tako drago, da ga ljudje pogosto izberejo za najboljši proračunski VPN..

Koliko strežnikov prihaja PrivateVPN?

Veliko ljudi rad presoja na podlagi številk. Ugotovili bodo, da je PrivateVPN dober glede na to, koliko strežnikov ima.

ZasebnoVPN? Trenutno ima 59 regij strežnikov. Tam je veliko storitev, ki imajo veliko več.

Toda koliko jih dela s storitvami, ki jih želite uporabljati? PrivateVPN morda nima največ strežnikov, vendar na to gledate narobe. Namesto da bi pogledali, kdo ima največ strežnikov, poiščite, koliko teh strežnikov deluje s podobnimi Netflixi. PrivateVPN nima največ strežnikov, vendar ima nekako najbolj podprte regije Netflix na trgu.

Kakovost je pomembna nad količino.

Je PrivateVPN dober kot hitrost?

Če je vaš internet trenutno zanič, bo vaš internet še vedno sesal, če uporabljate PrivateVPN.

Vendar PrivateVPN večino svoje internetne zmogljivosti dobi neposredno od ponudnikov tranzitnih storitev IP, ne pa od gostiteljskih mest. Dovoljenje za veliko hitrejšo povezavo, tako v zvezi s pingom, kot s hitrostjo prenosa, kot če bi imel internetno zmogljivost samo z gostovanja spletnih mest, kar je običajna praksa, saj je cenejša.

Z PrivateVPN vaš internet ne bo hitrejši, če vas ponudnik interneta na določenih spletnih mestih ne omeji, hkrati pa tudi ne bo počasnejši. Samo približno isto. VPN je dober le za zabavo, kolikor navsezadnje deluje.

To so vse osnove vsega, kar bi lahko vedeli o zasebnem VPN-ju

Če bi odgovorili na vsako majhno podrobnost ali vsako funkcijo, ki jo ponuja PrivateVPN, bi najverjetneje zaspali. Namesto tega smo zajemali stvari, da vemo o PrivateVPN, ki so jih ljudje prosili.

Če ste se naučili vsega, kar morate začeti, predvidevamo, da se znate prijaviti, in če imate še več vprašanj, se obrnite na našo stranko!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me