ESPN + vs DAZN – kaj je bolje?

ESPN + vs DAZN - kar je bolje?

Avtor Michael Smolski, 2019-09-26 10:25:03 v Zabavi


Kateri je boljši? Dobro poznan velikan, da je ESPN + ali morda Netflix živih športov, DAZN? V tej bitki za ESPN + VS DAZN bomo preučili vse ključne razloge, zakaj je eden od teh morda boljši za vas, in kako narediti, da bodo delovali za vas, tudi če ste v državi, ki ni podprta..

ESPN + je elita za gledanje športnih fakultet

Vsi vemo, kako veliki so športni kolegiji v ZDA, in ko gre za univerzitetni šport, je ESPN + absolutno najboljši z veliko različnimi igrami, od ženskega nogometa do ameriškega nogometa. Najpomembneje je, da za razliko od nekaterih kolegijskih tokov na ESPN + ne dobite samo prenosa v živo. Pridobivate komentarje svetovnega razreda in ljudi s kamero, ki dejansko vedo, kaj počnejo.

V bitki pri ESPN + VS DAZN, če se sprašujete, kaj je boljše od športnih fakultet, je ESPN + vaša edina možnost. DAZN se sploh ne osredotoča na športne šole.

ESPN + proti DAZN kar se tiče profesionalnega športa?

Zadnjih nekaj dni smo poskušali ugotoviti, katera platforma je vsebina boljša in resnica je, da niti ena ni boljša.

Če si želite ogledati všečke Ligue 1, Premier League, Serie A ali Lige prvakov, DAZN ponuja vse to na svojem kanadskem servisu. Hkrati ESPN + na svoji platformi ponuja tudi like Serie A ali Lige prvakov, obenem pa ima tudi številne unikatne lige, kot so švedska Allsvenskan, kitajska super liga in nizozemska Eredivisie.

ESPN + ponuja tudi popolno pokritje FIBA-jevega svetovnega pokala v košarki, hkrati pa prikazuje tudi nekaj velikih mednarodnih dogodkov, kot je prvenstvo v nogometu U-19. DAZN medtem ponuja veliko izbiro boksarskih bojev, ki osvežijo disciplino boksa. ESPN +? Veliko se osredotoča na UFC.

In zato je težko izbrati, kaj je boljše od profesionalnih dogodkov. Oba ponujata neverjetno veliko dogodkov za le del TV naročnine, oba pa imata tudi nekaj edinstvene vsebine, ki je na drugi platformi nima. ESPN + VS DAZN kar se tiče profesionalnega športa? Mogoče bi morala dobiti samo oboje.

Ameriški DAZN ni vreden, če vam ni všeč, da bi se borili proti športu

Ameriški DAZN ponuja samo borbene športe, zaradi česar je storitev v ZDA omejena. Ljubitelji športa pogosto obožujejo različne discipline in ne nujno le en šport. ESPN + v ZDA ponuja kup vsega. DAZN v ZDA samo zagotavlja borilne športe.

Tukaj prihaja PrivateVPN, čeprav kot storitev, ki vam omogoča povezavo s kanadskim DAZN, ki ponuja veliko več kot samo boj z nekaterimi najboljšimi ligami na svetu, ki so na voljo na njem.

Kaj je PrivateVPN? To je storitev VPN, ki vam omogoča, da se praktično povežete z drugo regijo na svetu. V tem primeru si lahko v Kanadi in si ogledate kanadski DAZN. Ali ... gledati italijanski DAZN, ko ga tudi podpiramo.

Na našem blogu imamo nekaj vodnikov, kako nastaviti DAZN, če niste na napačni lokaciji.

Oba nista na voljo po vsem svetu

ESPN + VS DAZN? Ko gre za razpoložljivost, sta oba omejena. ESPN +? Kot Hulu pomeni, da je na voljo samo v ZDA. DAZN? Bolj je podoben Netflixu. Na voljo po vsem svetu, vendar z omejeno vsebino v nekaterih državah.

DAZN? Deluje v Avstriji, Braziliji, Kanadi, Italiji, Nemčiji, Švici, na Japonskem ali v ZDA.

Kaj pa, če ne živite v ZDA ali živite na lokaciji, ki podpira všečke DAZN, vendar niste zadovoljni z vsebino, ki jo DAZN ponuja na vaši lokaciji?

Tu prihaja PrivateVPN.

Z PrivateVPN se lahko povežete z ESPN + zunaj ZDA, hkrati pa lahko dostopate do kanadskih, italijanskih in ameriških DAZN, ne glede na to, kje na svetu ste.

Kot smo že omenili, je PrivateVPN storitev, ki omogoča povezavo z drugo regijo na svetu in podpira tako ESPN + in DAZN kot tudi Hulu in številne druge znane platforme.

Počutite se, kot da bo upočasnila vašo povezavo do te mere, da ne boste mogli gledati prenosov v živo? Osredotočeni smo na kakovost nad količino; zato imamo na prvem mestu delujoče strežnike za te platforme, ampak tudi zakaj ne boste opazili hitrosti, ki ne omogoča pretakanja. Ne verjamete nam? Ne pričakujemo te. Preizkusite naše 7-dnevno preskusno tveganje, da se prepričate sami.

ESPN + VS DAZN - Katera je boljša cena?

Medtem ko oba ponujata neverjetno vsebino, znaša ESPN + približno polovico cene DAZN. Glede na to je DAZN še vedno relativno poceni, saj znaša le 9,99 USD na mesec ... če plačujete za celo leto. V nasprotnem primeru je 19,99 USD.

Kateri je za vas vreden? Odvisno je od natančne vsebine, ki jo želite. Naš predlog je, da preizkusite oboje in se nato odločite na podlagi tega. DAZN ponuja 30-dnevno brezplačno preizkusno različico, medtem ko ESPN na koncu dneva znaša le 4,99 USD.

Zelo pomemben vidik je enostavnost dostopa, in če ne živite v podprti državi, je to resnično vredno raziskati. ESPN + se je na koncu lažje prijaviti.

ESPN + VS DAZN - torej Kateri je boljši?

Da bi rešili to bitko ESPN + VS DAZN, tudi ni bolje.

Oba delata neverjetno delo v športni industriji pretakanja, in najbolje je, da preizkusite oba, ker sta oba vredna tega.

Če jih trenutno ne morete preizkusiti zaradi svoje lokacije, imamo na našem spletnem mestu navodila za to, kako narediti, da ESPN + in DAZN delujeta, če se nahajate na nepodprtih lokacijah.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me