Binge-Vredno Netflix kaže na ogled v letu 2019

Binge-Vredno Netflix kaže na ogled v letu 2019

Avtor Michael Smolski, 2019-01-25 10:16:45 v Zabavi


Ali je naročnina na Netflix vredna ali ne, ne določa, koliko vsebine je na Netflixu, ampak kakšna je vsebina na Netflixu. Tu je nekaj spodobnih Netflixovih predstav, ki jih je v letu 2019 opaziti, da jih je večina že na voljo, kar vam omogoča gledanje takoj, nove pa za vse omenjene dogodke v letu 2019. Skupaj z nekaj dodatki, ki bi lahko bili ali ne bi bili vredni popivanja Netflix prikazuje, da si jih bomo v letu 2019 ogledali, odvisno od tega, kako dobro so izdelani.

Rop denarja

Začeli smo s to oddajo, da bi vam pokazali, da se Netflix ne ukvarja samo z ameriško produkcijo.

Money Heist je španska produkcija, ki je bila prvotno omejena serija z dvema sezonama, a zaradi uspešnosti, seveda, je bila obnovljena, na boljše ali slabše.

Mogoče si oddaje še niste ogledali, a zagotovo ste v internetu videli nekaj memov ali figur, povezanih s to TV oddajo. In morda ste že slišali za glavno pesem, uporabljeno v oddaji, ki so jo od takrat izdali najboljši svetovni producenti / DJ-ji.

Včasih je potrebna drugačna miselnost. Drugačna lokacija z drugačno kulturo je včasih lahko samo to. Money Heist, kot pove že ime, gre za serijo, ki temelji na plenici v Španiji. In to se morda ne zdi nič posebnega, toda pristop je tisto, zaradi česar je veliko drugačen kot karkoli. 2 trenutnih sezon Money Heist temeljijo na samo enem pljuvanju.

Skoraj nikoli ne vidite serije, ki temelji na tako kratkem času. Money Heist je ta serija, in tudi samo za to jo je vredno gledati. Ko si ga ogledate, boste videli, zakaj se ta omejena serija vrača v letu 2019. To je le ena najboljših binge vrednih Netflixovih oddaj, ki si jih bomo ogledali v letu 2019.

13 razlogov, zakaj

Druga serija, ki ima dve sezoni, morda kaže, da je pred dvema letoma Netflix resnično klical. To ni šov za vse. To je tudi predstava, da je bila celo ob svoji množični priljubljenosti neverjetna kritika. Zakaj?

Ker vsebuje teme, kot so posilstvo, samopoškodovanje in ustrahovanje. In prizor samomora. Vse, kar bi veljalo za občutljive teme. In morda je zato ta šov pridobil takšno priljubljenost, saj še ni veliko oddaj, ki bi izpostavile ta vprašanja.

Zgodba te televizijske oddaje temelji na samomoru deklice, ki pusti 13 trakov. In kot pove že naslov, so posnetki o "zakaj." Zgodba oddaje je dobila kritiko zaradi dejstva, da se bojijo, da bi posamezniki poskušali ponoviti tisto, kar je naredila glavna junakinja Hannah Baker, v resnici pa je to pomagalo veliko ljudi zaradi dejstva, da posameznikom dovoli, da se ustrahujejo in se tega ne zavedajo, da v resnici nekaj delajo, da se zavedajo, kaj počnejo, in ljudem lahko pomaga uresničiti posledice dejanj s posledicami za vse, ki je globoko raziskana v 2. sezoni.

Če se mučite in razmišljate o gledanju te oddaje, si jo morda oglejte s starši ali prijateljem. In preverite spletno mesto, ki ga je Netflix ustvaril za pomoč ljudem.

Neznane stvari

Ja, še en šov z trenutno izbranimi dvema sezonama. Še en zadetek. Stranger Things je bila predstava, ki je bila uspešna pri najstnikih, a tudi med odraslimi neverjetno, ker se lahko nanjo veliko povežejo z vidika, da so glavni junaki najstniki, ki so odraščali v osemdesetih.

To je edina nadnaravna oddaja na tem seznamu, vendar nam zaupajte, če sovražite nadnaravne oddaje, boste to vseeno vzljubili. To ni nič drugega. Glasba, učinki, celoten občutek, dejstvo, da ta oddaja omogoča, da si predstavljate toliko vidikov zgodbe v primerjavi z vsemi, ki vam povedo. Všeč ti bo.

In takoj bomo povedali, da ima najboljši zvočni posnetek od vseh oddaj, ki smo jih videli na Netflixu.

To je ena izmed tistih Netflixovih uspešnic, ki si v letu 2019 ogledajo, da bo uživala celotna družina, polna različnih zanimanj za televizijske oddaje!

Moč

Moč je morda najboljša gangsterska TV oddaja, ki je bila ustvarjena v 21. stoletju. Igrajo všeč Omari Hardwick, 50 Cent, Joseph Sikora, Lela Loren in Naturi Naughton.

To ni ena od binge vrednih Netflixovih oddaj, ki bi jo v letu 2019 gledala, saj temelji le na povsem drugačni zgodbi od ostalih omenjenih oddaj. Ne, Power je predstava, ki jo priporočamo zaradi sijaja v izvedbi, kolikor gre NY, do igralcev, in kar je najpomembneje zaradi ogromne raznolikosti zgodb med različnimi liki. Druge oddaje imajo zgodbe, vendar nimajo toliko stranskih zgodb kot ta.

Ne želimo podeljevati spojlerjev. Poglejte si samo prvo epizodo in vedeli boste, zakaj jo priporočamo. Takšne predstave, kot je to, da lahko izrazimo resnični gangsterski svet, tako da ni treba nikogar zadovoljiti, kar zadeva jezik, goloto, nasilje, če jih naštejemo le, naredijo to oddajo veliko bolj potopno kot druge oddaje s podobno temo.

Oh, in ima 5 sezon že s šestim v nastajanju. Prihaja kmalu.

Edina težava je, da ne morete gledati Power on Netflix, če ste v ZDA in mnogih drugih regijah. Združeno kraljestvo in Irska sta dejansko edini regiji, ki jo podpirata. To je treba storiti zaradi dejstva, da ima Starz, omrežje, ki je lastnik šova, pravico do njega v ZDA, in seveda zasluži več denarja za to omrežje, da ga prikaže izključno na svoji platformi, v ZDA.

Toda obstaja način, da si ogledate Power on Netflix v letu 2019. In v resnici smo že objavili objavo o tem. Ne glede na to, ali želite gledati Power ali katero koli drugo oddajo Netflix, ki je vredna bingeja, in si jo v letu 2019 ogledamo, bodisi na našem seznamu ali na seznamu nekoga drugega, ko vsebina ni na voljo v vaši državi, morate uporabiti stvar, imenovano VPN.

VPN omogoča, da virtualno spremenite lokacije. Brez odhoda ste lahko v ZDA, Veliki Britaniji ali kateri koli drugi lokaciji. To vam omogoča gledanje oddaje na Netflixu, tudi če ni na voljo na vaši lokaciji. Če želite gledati Power on Netflix zunaj Združenega kraljestva, se morate povezati s strežnikom v Veliki Britaniji, ki podpira Netflix. PrivateVPN ima na primer delujoče UK strežnike. Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite račun, naložite našo stranko bodisi na naprave Amazon Fire ali na svoje telefone, tablice ali namizne naprave ter se povežete.

Čarovnica

To je šov, ki ga še ni, zato je v tem tvegano imenovati. Lahko bi bilo grozno. Če pa o Čarovnici vemo eno stvar, je to, da so ljudje imeli radi igre in knjige. Če se izvede pravilno, TV oddaja, ki jo je razvil Netflix, lahko postane ena izmed najbolj priljubljenih Netflixovih oddaj. Težava je v tem, da ima oddaja potencial, to je šov, ki bi ga najbolje posnel HBO.

Čarovnica je fantazijska dramska predstava, v kateri glavnega junaka igra Henry Cavill, bivši zvezdnik Supermana. Če ste igrali igre, vam ni treba razlagati, če niste, preprosto glavnega junaka, Geralt, on je lovec na pošasti, vendar je težko povedati, kako bo izgledala serija ali kaj bo približno zaenkrat. Kaj je zagotovo znano, da se bo ta Netflixova serija izjemno razlikovala od drugih Netflixovih serij, zato bo to morda ena od pokupa vrednih Netflixovih oddaj, ki si jih bomo ogledali v letu 2019. Bomo videli.

Zakaj PrivateVPN za Netflix?

Ali želite dostopati do popolne knjižnice Netflixa? Če ne živite v ZDA, pogrešate večino vsebine, ki jo ponuja Netflix. In tudi če ste v ZDA, vam vsebina še vedno manjka. Države, kot je Švedska, ki vsebujejo bistveno manj vsebine kot ameriški Netflix, imajo še vedno vsebino, ki ni na voljo na ameriškem Netflixu. Če želite kar najbolje izkoristiti Netflix, potrebujete dostop do največ razpoložljivih vsebin.

ZasebnoVPN? To je najboljši svetovni VPN za Netflix, kot ga je poimenoval Comparitech. Poljska ima le 12% ameriške vsebine Netflix. Za kaj plačate, če ste na Poljskem? PrivateVPN bo vašo naročnino na Netflix zaslužil. To je edina storitev, ki v celoti podpira 21 lokacij.

Binge-Vredno Netflix kaže na ogled v letu 2019

Na Netflixu je veliko več oddaj, ki si jih je vredno ogledati. To bi zahtevalo ogled vseh oddaj. Da ne omenjam, da Netflix nenehno dodaja razstave v svoje knjižnice.

Ali je Netflix vreden, kolikor gre za TV-oddaje? Da. Čeprav ne na vseh lokacijah, razen če imate VPN. In PrivateVPN bo pomagal pri tem.

Še nekaj omembe? Riverdale, obleke (zahteva VPN), Crown, Mindhunter, NarCos, Ozark, House of Cards in še veliko več, če lahko dostopate do več.

Spisal Mihael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me