Ali VPN-ji delajo z Netflixom v letu 2019

Ali VPN-ji delajo z Netflixom v letu 2019

Avtor Michael Smolski, 2019-01-07 22:29:25 v Zabavi


Ali želite gledati ameriški Netflix v letu 2019? Morda iščete britansko različico Netflixa? Ali morda korejski ali švedski? No, videti je, kot da ste ugotovili, da čeprav ima ameriški Netflix veliko večjo knjižnico vsebine, ga nima vsega, kar včasih lahko pomeni, da ste izpustili velike TV-oddaje in filme. Storitev VPN lahko pomaga spremeniti vašo lokacijo, toda VPN-ji v letu 2019 sodelujejo z Netflixom? Preprosto povedano, da, vendar je odvisno od lokacije oddaje, storitve, ki jo uporabljate za svoj VPN, in kje ste.

Najprej se pogovorimo o tem, zakaj ne morete najprej dostopati do celotne knjižnice Netflixa in torej poiščite, ali VPN-ji v letu 2019 delujejo z Netflixom.

Zakaj na prvem mestu obstaja Netflixova »neenakost vsebine«

Iščete, ali VPN-ji v letu 2019 sodelujejo z Netflixom, ker veste, da obstaja neenakost vsebine.

Razen to nima nobene zveze s tem, da Netflix nekaterih držav ne mara. Vse je povezano s tem, da se vsebina distribuira na podlagi licenc. Pogosto so izključne za določeno regijo. Navsezadnje ameriška mreža ne potrebuje pravic do filma v Nemčiji, če tam nima svojega kanala.

Netflix je platforma, ki se je spremenila s tem, da ima svoj sedež po vsem planetu. Toda to prinaša tudi omejitve. Nekatere družbe v določenih državah imajo ekskluzivne pravice do nekaterih oddaj in filmov, zaradi česar Netflix ne more kupiti pravic za vsebino. To pa je tudi dejstvo, da podjetja, kot je Netflix, napajajo podatke in podatki lahko kažejo, da ne bi bilo smiselno, da se določena oddaja ali film prikaže v določeni državi.

In tu prihajajo storitve VPN.

Toda vprašanje, ali VPN-ji v letu 2019 delajo z Netflixom, je precej zapleteno. Da pojasnim, ga razčlenimo na 3 korake.

Kakšno je mesto v televizijski oddaji ali filmu, ki ga želite gledati?

VPN-ji sodelujejo z Netflixom v letu 2019, vendar niso podprte vse regije Netflix, kar pomeni, da če želite gledati britanski Netflix v ZDA, morda ne boste mogli, medtem ko lahko podjetje VPN ponuja strežnik v Veliki Britaniji, morda ne bo delovalo z Netflixom.

Če želite gledati tajski Netflix, ki ima 7. sezono oblek v primerjavi z večino Netflixov, ki prikazuje samo 6. sezono, kakšna VPN storitev zagotavlja delujoči strežnik Netflix za tajsko regijo?

V svetu, kjer se večina storitev VPN osredotoča na ZDA in zagotavlja čim več strežnikov, večina VPN storitev ne bo imela strežnika, ki bi deloval z Netflixom v drugi državi kot ZDA.

Namesto da bi iskali čim več strežnikov, poiščite, koliko strežnikov podpira podjetje za določeno platformo, PrivateVPN pa podpira večino Netflix regij tam.

Vendar to morda ne bo pomembno za vse. Posameznik, ki živi v državi, kot je Švedska z malo vsebine Netflixa, bo najverjetneje vesel le ameriški strežnik. Toda za ljudi, ki iščejo čim več vsebine, je pomembna storitev, ki ponuja druge lokacije.

Poglejte storitev VPN, ki jo uporabljate

Vsak brezplačni VPN je skorajda samodejni NE za večino, saj lahko imate 200+ strežnikov, vendar podjetja, kot je Netflix, vedo, da VPN storitve obstajajo in imajo največ uporabnikov, poleg tega pa jih je enostavno tudi razbiti.

Če imate srečo, boste morda dobili brezplačen ameriški strežnik za delo z Netflixom, vendar se postavlja vprašanje hitrosti, ko sprašujete, ali VPN-ji v letu 2019 delajo z Netflixom, 2019 pa je obdobje, v katerem bo 35% TV-jev v ZDA v 4K, težava z brezplačnimi storitvami VPN in celo nekaterimi plačanimi pa je, da svojo internetno zmogljivost kupijo na spletnih straneh, ki vodijo do veliko počasnejših internetnih hitrosti, kot če jih kupujejo neposredno pri ponudnikih IP tranzita.

Kje ste osnovani?

Vprašali ste, ali VPN-ji v letu 2019 sodelujejo z Netflixom? Da, vendar bi lahko bila večja težava za vas vlada. Odvisno od lokacije, seveda.

Na večino držav s cenzuro lahko pozabite na Netflix in če ima država prepovedi VPN, obstaja velika verjetnost, da vaš VPN ne bo deloval v tej državi.

Razen če ne uporabljate Stealth VPN.

Stealth VPN omogoča, da se vaš VPN zlije z internetnim prometom do točke, ko nihče ne more zaznati, da se uporablja.


Če želite gledati Netflix v državah, kot je Kitajska, je VPN s stealth VPN ključnega pomena za vas.

In PrivateVPN ne gre samo s tem. Podpira ga tudi na Amazon Fire TV Stick, kjer lahko najbolj uživate v svojih Netflixih.

Ali VPN-ji delajo z Netflixom v letu 2019?

Če se sprašujete, ali VPN-ji v letu 2019 sodelujejo z Netflixom, to počnejo, vendar bo glede na vaše potrebe in lokacijo prava VPN storitev temeljila na vaših potrebah ali pa lahko z PrivateVPN-om dobite vse, kar potrebujete, da boste lahko uživali vse Netflix, pa tudi DAZN in Hulu ter vse druge platforme PrivateVPN.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me