Ali lahko s programom Putlocker gledate filme na zakonit in varen način?

Ali lahko s programom Putlocker gledate filme zakonito in varno?

Avtor Michael Smolski, 2018-01-04 09:09:18 v Zabavi
Putlocker je znan po tem, da ponuja skoraj vsak film in TV oddajo na planetu. Toda ali je zakonito gledanje filmov zakonito uporabljati Putlocker, saj je na voljo brezplačno? Še posebej, ker na milijone ljudi to počne dnevno?


Kakšna je razlika med Putlockerjem in Netflixom ali Hulujem všeč?

Na Netflixu plačujete mesečno pristojbino. Na Hulu plačujete mesečno pristojbino. Te pristojbine pomagajo pri financiranju pravic do teh filmov. Filmski studii imajo licence za filme. Ko všečka Netflix plača filmski studio, dobijo pravico do filma. Nato lahko določen film pogledate zakonito, ker ga spletna stran, ki ga pretaka, ima pravico pretakati. In ker plačujete svojo naročnino, jo imate pravico gledati.

Putlocker in druge storitve pretakanja? Tega ne počnejo. Ne plačajo licenc. Nimajo pravice do pretakanja. Vseeno to storijo. Če nekdo to stori s svojo sliko na družbenih medijih, jo lahko prijavi in ​​se lahko posname. Z vsebino na Putlockerju ni tako preprosto, kot se je veliko težje znebiti vsebine na neodvisnih spletnih mestih.

Na podlagi tega bi domnevali, da če želite uporabiti Putlocker za zakonito gledanje filmov, tega ne morete storiti. Ampak to ni tako preprosto.

Putlocker lahko uporabite za gledanje filmov, vendar zakonito....

Pravzaprav je odvisno od vaše lokacije. Putlocker lahko uporabite za zakonito gledanje filmov, če na primer živite v Kanadi, ne pa v EU. EU je izjavljala, da dostop do nezakonitih vsebin ni začasno kršitev zakona, ampak ta sprememba leta 2017, ko je sodišče razsodilo, da je pretakanje filma v bistvu tako slabo kot nalaganje.
Ali lahko s programom Putlocker gledate filme na zakonit in varen način?

Kako veste, če lahko Putlocker uporabite za gledanje filmov na zakonit način?

Najpreprostejši način, da ugotovite, ali lahko Putlocker uporabite za zakonito gledanje filmov, je s preprostim iskanjem po Googlu. Na primer, "ali je zakonito pretakanje piratskih filmov v x", pri čemer "x" stoji za vašo državo.

Ali je varno pretakanje filmov na Putlockerju?

Ta objava je napisana z izobraževalnim namenom, da vas obvestim, ali lahko s programom Putlocker gledate filme zakonito in varno. PrivateVPN na noben način ne spodbuja in ne podpira nobene nezakonite dejavnosti in vam svetuje, da preverite zakon v svoji državi.

V določenih državah je zakonito uporabljati program Putlocker za zakonito gledanje filmov. Zdaj pa je vprašanje, kako pri tem ravnati varno, saj nikoli ne moreš biti preveč prepričan. Pretakanje je zelo zapletena tema.

Medtem ko je veliko spletnih mest, ki ponujajo nezakonito vsebino, pogosto odstranjeno, je celotno vprašanje nelegalnosti zelo zapleteno. Zapleteno pogosto lahko privede do težav.

Skoraj vsaka država se strinja, da je prenašanje piratske vsebine in gostovanje v njej nezakonito, pri pretakanju vsebine pa ni tako preprosto. Če se odločite za to pot, morate sprejeti nekatere varnostne ukrepe.

Na primer, v EU, čeprav je to nezakonito, ne boste imeli težav z zakonom ali sploh nobenih težav, razen če se lastnik pravic odloči za tožbo. To je samo zakon v EU. Lahko se popolnoma razlikuje tam, kjer ste. Prepričajte se, da ga raziščete.

Kako biti na varnem pri Putlockerju, če niste prepričani o zakonu

Ker je zakon tako zapleten, bolje je biti varen kot žal.

No, najprej potrebuješ protivirus. Verjetno že imate, vendar vedno obstaja nekdo, ki tega nima. Razlog za to? V nasprotnem primeru ste na teh vrstah spletnih mest izpostavljeni velikim številom virusov.
Ali lahko s programom Putlocker gledate filme na zakonit in varen način?
Da pa se dejansko zaščitite, morate uporabiti VPN. VPN je navidezno zasebno omrežje. Je zasebna in virtualna. To pomeni, da ste lahko praktično kjerkoli že izberete, pod pogojem, da ima podjetje, ki ga uporabljate, tam strežnike, celo Kanado. PrivateVPN ponuja isto vrsto šifriranja, ki ga uporablja vlada ZDA. Ker ste šifrirani, to pomeni tudi, da nihče ne vidi, kaj počnete. To vas bo zaščitilo pred morebitnimi težavami, ki bi jih lahko povzročili.

To velja tudi za Netflix, Hulu, Amazon Prime in skoraj vse strežnike, ki imajo geografske omejitve.

Toda ali bo vaš internet deloval počasneje pri uporabi VPN-ja?

Lahko bi. Odvisno od tega, katero storitev boste izbrali. Nekatere storitve VPN svoje internetne zmogljivosti kupujejo pri gostovalnih podjetjih. PrivateVPN to stori do določene mere, kupujemo pa jih tudi neposredno pri ponudniku IP tranzita. Dobimo kakovostno omrežno internetno zmogljivost, ki ima za posledico nižje zamude in večje hitrosti, kar pomeni, da boste lahko brez zamud pretaknili poljubno vsebino na kateri koli platformi, ki jo uporabljate.
Na voljo imate 30 dni za celotno povračilo za našo storitev, zato vas prosimo, da ga preizkusite. Pred kratkim smo dobili nagrado za storitev z najboljšo vrednostjo VPN, tako da veste, da tam dobivate najboljšo vrednost.

Kako nastaviti PrivateVPN

To je 60-sekundni postopek.

  • Pojdite na PrivateVPN.com.
  • Pritisnite gumb Nakup.
  • Registrirajte se.
  • Prenesite aplikacijo tako, da odprete razdelek za prenos na dnu strani.
  • Povežite se.

To je tako preprosto.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me