Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji? Od leta 2018 – Netflix & Content

Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji? Od leta 2018 - Netflix & Vsebina

Avtor Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 v Zabavi


Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji? Navsezadnje ga lahko uporabimo za toliko slabih stvari, kot je nalaganje nezakonitih vsebin. Ali to ne bi smelo biti nezakonito? Ni tako preprosto kot to. Tu je odličen primer, nož lahko uporabimo za sekanje zelenjave, lahko pa ga tudi usmrtimo. VPN se lahko uporablja za zaščito pred krajo vaših podatkov ali pa za prenos nezakonite vsebine. Vse o tem, kako ga uporabljate, in kako ga uporabljate določa, ali je VPN zakonit ali ne.

Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji, če želite gledati ameriške ali druge Netflix?

Kaj mislite, da se bo zgodilo? Netflix bo videl, da gledate svojo najljubšo oddajo, ki ni na voljo v vaši državi, in poslali vas bodo v zapor? Ne deluje tako. To niti ni vredno denarja niti slabega poročanja medijev.

To je v nasprotju s pogoji uporabe. To je res.

Netflix nima pravice, da v vsako državo predvaja vsak film in TV oddajo. Podjetjem to stane denar in pritiska na Netflix, da bi razbil storitve VPN. Veliko VPN storitev zato ne deluje z VPN. PrivateVPN to počne, in obstaja celoten vodič o deblokiranju Netflixa.

Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji, ko gre za uporabo Netflixa? Vsekakor. Ne kršite zakona. Ne gledate nezakonite vsebine. Plačate svojo naročnino. V Veliki Britaniji danes ni nobenega neposrednega zakona, ki bi se nanašal na uporabo VPN storitev za gledanje vsebine v različnih državah, ko plačujete naročnino.. Zagotovo je v nasprotju s pogoji uporabe, vendar ko gre za zakonitost, je povsem v redu.

Vaš tok se lahko včasih ustavi in ​​morali boste znova zagnati svojo Netflixovo aplikacijo, razen tega pa ne boste imeli težav z gledanjem vsebine iz Netflixa v drugih državah.

In podobno velja za vse druge naročniške storitve, podobne Netflixu.

Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji, ko gre za prenos in ogled nezakonite vsebine?

Tukaj je stvar VPN je v Veliki Britaniji dovoljeno uporabljati ves čas. S storitvami VPN ni nič narobe. Preprosto se spusti do tega, kar počnete. Uporaba VPN-ja ni nezakonita. Prenos nezakonite vsebine je. Nezakonita vsebina je na koncu dneva še vedno nezakonita.

Če uporabljate zasebno zasebno omrežje in prenašate nezakonito vsebino, je to nezakonito, vendar uporaba VPN-ja ni nezakonita. To so samo vaša dejanja.

VPN z veliko šifriranjem vas ne bo dobil, vendar to ne bo zakonito.

PrivateVPN ne spodbuja piratstva in to zgolj navaja v izobraževalne namene, če pa nameravate naložiti vsebino, ki je ne bi smeli, bodite pripravljeni na uporabo VPN-ja ves čas, stvari ni težko skriti v predmete, ki jih prenesete.

In bodite previdni, vsa podjetja VPN ne zagotavljajo varnosti, ki naj bi jo zagotavljala VPN. Onavo, ki je v lasti Facebooka, na primer ponuja brezplačno storitev VPN, vendar zbira podatke o vaših dejavnostih. In to ni VPN.

Kaj bi se zgodilo, če bi bile storitve VPN nezakonite v Veliki Britaniji?

Predstavljajmo si, da se je Velika Britanija po izstopu iz EU odločila, da jo bo nezakonito uporabila. Kaj bi se pravzaprav zgodilo? Veliko časa, nič.

Veliko je VPN podjetij in neverjetno težko se je znebiti dela interneta kar tako. Kitajska, ki v teh dneh celo prepoveduje določena pisma po internetu, ni mogla popolnoma odstraniti uporabe storitev VPN, čeprav naj bi bile vse VPN storitve odstranjene s Kitajske do začetka februarja 2018. Takšne storitve je res težko odstraniti, saj ni ene same.

Na Kitajskem bo vaš telefon morda blokiran, dokler ne odstranite svojega VPN-ja, kar se zgodi. Če živite na Kitajskem, se boste morda soočili z resnejšimi posledicami, kot je odhod v zapor. Vedeti morate, da uporabljate VPN. Obstajajo načini, kako povedati, da ga uporabljate. Toda ugotoviti, kdo je oseba, ki jo uporablja, ni tako preprosto. V tem je odličen VPN. Vendar pa obstaja veliko drugih načinov, kako to ugotoviti, na primer s pomočjo računalnika.

Ali je VPN zakonit za uporabo v Veliki Britaniji? Odvisno je, kaj počneš z njo

Delo vsebine, ki je običajno nezakonita, je še vedno nezakonito. Gledanje priljubljene oddaje, ki na drugi strani ni na voljo v vaši državi, ni nezakonito, še bolj pa v nasprotju s pogoji uporabe. VPN bo preprečil šifriranje tega, kar počnete, v nasprotnem primeru, vendar če delate nezakonito dejavnost, ne uporabljate več zakonitega, ko uporabljate VPN.

Uporaba VPN je v Veliki Britaniji zakonita. In to je neverjetno enostavno nastaviti. V zgornjem desnem robu strani kliknite gumb Nakup. Pojdite skozi postopek v treh korakih registracije. Prenesite našo stranko PrivateVPN. Navedite svoje podatke. Povežite se s strežnikom.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me