Ali je mogoče gledati Power Season 6 na Netflixu?

Ali je mogoče gledati Power Season 6 na Netflixu?

Avtor Michael Smolski, 2019-08-14 14:08:15 v Zabavi


Če se sprašujete, ali je mogoče gledati sezono Power 6 na Netflixu, vam ne zamerimo. Prikolica za sezono 6 Power je bila neverjetna. In sama oddaja, ki je bila prejšnja sezona najljubša mnogim, kar je bilo za razliko od številnih oddaj. Težava? Gledanje moči sezone 6 na Netflixu. Vsaj za mnoge.

Ali je mogoče gledati Power Season 6 na Netflixu?

Da in ne.

Glej, vse se spusti tja, kjer si.

In v tem primeru presenetljivo, biti v ZDA ni prednost.

Če želite vedeti, ali je mogoče gledati sezono Power 6 na Netflixu, če ste zunaj ZDA, v večini primerov da. Napaka ni na voljo na Netflixu povsod, hkrati pa je na voljo v krajih, kot so Velika Britanija in Irska ter večina Evrope. Toda v ZDA ni na voljo.

Na srečo smo specializirani za zagotavljanje rešitev za težave, kot je gledanje Power sezone 6 na Netflixu na našem blogu, in imamo rešitev, ki vam bo pomagala, ne glede na to, ali ste v ZDA ali v drugi nepodprti državi. Navsezadnje se Evropejci vsak dan ukvarjajo z bloki in omejenimi vsebinami zaradi svoje lokacije s skoraj vsemi storitvami. To je le eden izmed zelo redkih časov, ko boste morali prebrati tudi vodič o tem, kako nekaj gledati, medtem ko ste v ZDA.

Zakaj ni mogoče takoj spremljati sezone 6 na Netflixu?

Če ima Netflix pravice prikazati Power, se morda sprašujete, zakaj ni mogoče gledati sezone Power 6 na Netflixu takoj, povsod.

In to se spušča do lokacijskih pravic.

Glej, ko všečki Netflixa ali Hulu plačajo pravice do vsebine, je zelo redko, da je vsebina nato na voljo za pretakanje po vsem svetu.

Zakaj je tako? Ker prikazovanje določene oddaje ali filma po vsem svetu pogosto stane veliko, na določenih trgih pa to morda ne bo končno smiselno za Netflix. Toda pogostejši razlog? Dejstvo, da ima nekdo drug pravice do določene oddaje ali filma, kar lahko pogosto omeji Netflix. Na primer, če ima Hulu ekskluzivne pravice za prikaz določene oddaje v določeni državi, Netflix ne bo mogel prikazati iste oddaje v tej državi.

V tem primeru je Power v lasti Starza, Starz pa ima svojo naročniško storitev na voljo v ZDA. Če bi bilo mogoče gledati sezono Power 6 na Netflixu v ZDA, zakaj bi se večina ljudi naročila na Starz?

To je eden največjih razlogov, zakaj se Netflix osredotoča na svojo vsebino. Torej ni treba, da se spopada z nobenimi omejitvami, ko gre za vsebino, ki omogoča, da raste veliko hitreje na vseh trgih. In produkcije, kot so Stranger Things, so odličen primer, da je Netflix sposoben narediti izjemno delo pri ustvarjanju vsebine.

Kako omogočiti gledanje sezone sezone 6 na Netflixu

Iskreno, mogoče je gledati sezono Power 6 na Netflixu, bodisi v ZDA ali v drugih nepodprtih državah, brez večjega boja.

Morate samo, da Netflix pomisli, da ste v Veliki Britaniji ali na Irskem.

In to storite z uporabo VPN. Še nikoli niste slišali storitev VPN? Omogočajo vam, da ostanete zaščiteni na internetu, hkrati pa ste tudi na poljubnem mestu, če ga podpira storitev VPN, ki jo uporabljate.

Kar zadeva Power, pa se nekoliko zaplete, saj se pri storitvah storitev pretakajo, da si morajo prizadevati, da preprečijo delovanje storitev VPN. Kot rezultat tega večina VPN storitev ne podpira Netflixa ali deluje samo z ameriškim Netflixom, kar ni tisto, kar bi potrebovali, če želite gledati Power Season 6 na Netflixu.

In tu prihaja PrivateVPN kot storitev z bistveno manj strežniki, kot boste videli pri drugih ponudnikih VPN. Vendar se PrivateVPN osredotoča na kakovost in zagotavljanje, da strežniki delujejo z zabavnimi platformami, do katerih želite dostopati, namesto da bi bili samo prazni strežniki, ki vam sploh niso vredni. Zato PrivateVPN ponuja največ Netflix regij na trgu, čeprav je na voljo bistveno manjše število strežnikov.

Oh, in z nekaj kliki lahko preizkusite brezplačno, brez kakršnih koli omejitev.

Mogoče je gledati sezono Power 6 na Netflixu

Mogoče je gledati Power Season 6 na Netflixu. Tako kot je mogoče gledati DAZN v Veliki Britaniji ali ZDA, tako kot je mogoče gledati Hulu v Avstraliji, Kanadi in Veliki Britaniji. To je tisto, kar objavljamo na svojem blogu.

Pripravljeni ste začeti gledati vsebino, ki je drugi v vaših državah ne morejo?

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me