Ali je Amazon primeren za to v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix

Ali je Amazon primeren za to v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix

Avtor Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09 v Zabava


Ali se Amazon Prime splača v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix? To se lahko sprašujete v letu 2019. Hiter odgovor je dobiti oboje, kaj pa, če imate denar samo za enega, ali kaj, če živite v državi z omejitvami in samo iščete, da bi ugotovili, katera bo v vaši državi najmanj omejena? Amazon Prime ali Netflix? Govorili bomo o vsem, kar morate vedeti!

Si samo želiš gledati TV oddaje in filme?

To je edino vprašanje, ki si ga mora zastaviti večina.

Netflix je v številnih pogledih v prednosti s filmi in TV oddajami, Amazon pa je veliko več kot le pri televizijskih oddajah in filmih. Amazon Prime želi izboljšati vaše življenje.

Če kupujete pri Amazonu...

Ali kdaj nakupujete na Amazon Prime? Pred kratkim sem v ZDA kupil prenosnik. Bilo je približno 40 dolarjev, da sem lahko prišel tako hitro, kot sem potreboval. Amazon Prime? 12,99 USD za dvodnevno dostavo in ne za dostavo, ampak za mesečno naročnino Amazon Prime. 38 $ se samodejno shrani. Če boste kdaj nakupovali na Amazonu, ki ga najverjetneje počnete, če živite v Veliki Britaniji, Nemčiji, ZDA, Kanadi, Franciji in mnogih drugih, je Amazon Prime v letu 2019 vreden tega. Netflix vam ne bo nudil oddaj in filmov, hkrati pa vam bo prihranil ogromno denarja za pošiljanje izdelkov.

Oh, in Amazon Prime vam daje tudi popuste za izdelke.

Ali že uporabljate storitev naročanja glasbe?

Vprašanje, ali je Amazon najpomembnejši v letu 2019 ali bi morali imeti Netflix tend, je v veliki meri odvisno od vašega življenjskega sloga. Če nakupujete pri Amazonu, ima Amazon Prime veliko smisla, saj prihrani, če ne, potem ne prihrani ničesar. Enako je z glasbo.

Amazon Prime ponuja tudi glasbeno storitev. Všeč je Spotify, vendar s slabšim izborom skladb. Če poslušate nekaj zelo edinstvenih pesmi, jih morda ne bo. Če nimate naročnine na glasbo in bi razmišljali o njej, vendar potrebujete tudi storitev, ki vam bo omogočila ogled filmov in oddaj, je Amazon Prime vreden tega v letu 2019 zagotovo. Glasbena knjižnica se bo šele povečala, Amazon pa je podjetje z več denarja kot za karkoli.

Če ste na proračunu in ste morda pred kratkim preklicali naročnino na glasbo ali ne želite plačati niti ene, je morda Amazon Prime odlična izbira za vas, saj vam daje glasbo, z Amazon Prime. Čeprav je storitev do zdaj omejena na dva milijona skladb.

Ali tudi vi berete?

Ali se Amazon Prime splača v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix? Verjetno že zdaj vidite vzorec. Amazon Prime ponuja veliko načinov uživanja. Naj bo to glasba, knjige ali TV-oddaje in filmi.

Medtem ko vam Amazon Prime ne bo omogočil dostopa do celotne knjižnice knjig, vam še vedno omogoča dostop do 2 milijona knjig in nekaterih od njih je resnično vredno prebrati.

Nekatere knjige, ki so na voljo, so resnično znane po vsem svetu, kot je THE ONE Thing: The Prepriseply Simple Truth Iza izjemnih rezultatov, na primer, ki je bila na prvem mestu Wall Street Journal, NewYork Times in USA Today, skupaj z mnogimi drugimi.

Ali fotografirate?

Amazon vas je še enkrat pokril. Ponuja neomejeno shranjevanje fotografij v oblaku in 5 GB prostora za shranjevanje videoposnetkov.

Ali se Amazon Prime splača v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix, kolikor gre za vsebino?

Edini razlog, da bi namesto Amazon Prime dobili Netflix, je knjižnica Netflix.

Obe ponujata odlične knjižnice. Kateri je boljši? Iskreno je težko razložiti, ker če bi morali izbirati med enim ali drugim, ne bi mogli. Zdi se, da Amazon Prime vključuje boljše in novejše filme kot Netflix. Po drugi strani pa Netflix s televizijskimi oddajami opravi neverjetno delo.

Če se sprašujete, ali je Amazon Prime vreden leta 2019 ali bi morali dobiti Netflix, kar se tiče televizijskih oddaj, bomo šli skupaj z Netflixom zaradi originalnih serij, ki so ravno na tako visokem nivoju produkcije. Netflix se resnično ukvarja s tem, ne glede na to, ali sodelujejo z nekom ali pa to počnejo sami.

Pred kratkim so si pridobili pravice do nekaterih oddaj, ki so jih ljubili ljudje, vendar so padli, kot je Lucifer, ki je bil včasih na Foxu. Pravice do vesolja Narnije so bile pridobljene, tako da lahko v bližnji prihodnosti zagotovo pričakujete nekaj televizijskih oddaj v zvezi s tem. Riverdale, 13 razlogov zakaj, najčudnejše stvari, skupaj z zdaj ukinjenim Sense8 & House of Cards so bile nekatere priljubljene oddaje oboževalcev na Netflixu. In ne pozabimo na Marvelove oddaje, ki jih je bilo že veliko.

Na drugi strani pa sta imela Netflix in Marvel nekaj težav pri skupnem sodelovanju, zaradi česar so nekatere oddaje odpovedale. Disney in Netflix se poleti 2019 ločita tudi zaradi dejstva, da Disney lansira lastno pretočno platformo. To je nekaj, kar se morate zavedati!

Za filme je Amazon Prime verjetno boljša izbira, za televizijske oddaje Netflix, čeprav je na splošno Hulu morda najboljši igralec v oddelku za televizijske oddaje na splošno.

Ali je Amazon primeren za to v letu 2019 ali bi morali dobiti Netflix?

Če ne potrebujete ničesar, kar ponuja Amazon Prime in samo iščete oddaje in filme, je Netflix odlična izbira. Ne glede na to, ali sta Amazon Prime ali Netflix vredna, je odvisno tudi od tega, kje ste.

V ZDA sta obe platformi odlični, vendar sta v večjem delu sveta omejeni. Zato je vredno imeti VPN, da lahko dostopate do tega, za kar plačujete.

VPN vam omogoča, da spremenite svojo lokacijo, ne da bi šli kamor koli, kar pomeni, da če ste v Veliki Britaniji in želite dostopati do ameriških strežnikov za ogled ameriške vsebine, lahko. No, odvisno od vašega VPN-ja.

Samo zato, ker ima storitev sto strežnikov, ne pomeni nič. Relativno enostavno je dodati neuporabne strežnike, da boste postali boljši od drugih podjetij, vendar koliko teh strežnikov dejansko koristi ljudem. Običajni strežnik VPN ne bo deloval z Amazon Prime niti Netflix, kar pomeni, da imate morda dostop do 1000 strežnikov, vendar vam ne bodo koristili.


Razlogi, da običajni strežniki ne delujejo z Netflixom in Amazon Prime, so v tem, da so na teh platformah nameščeni bloki, ker naj bi bila določena vsebina na voljo samo na določenih lokacijah. Zato potrebujete namenske strežnike Netflix in Amazon Prime.

PrivateVPN nima več sto strežnikov, vendar ima največ VPN strežnikov tam od vseh ostalih podjetij, ki jih je Comparitech preizkusil s 5.000 ročnimi preizkusi storitev VPN. PrivateBPN deluje od daleč naokoli! In to seveda deluje tudi z Amazon Prime, na vseh platformah. Če želite v celoti dostopati do Netflixa ali Amazon Prime, potrebujete VPN. V nasprotnem primeru boste manjkali v vsebini, tudi če ste v ZDA, ki ima največ vsebine, vendar je nima vse.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me