Ali Disney Plus prihaja v Veliko Britanijo in ali je vredno tega

Ali Disney Plus prihaja v Veliko Britanijo in ali je vredno tega

Avtor Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 v Zabava


Ste slišali za Disney Plus in se navdušili? Tako je bilo, dokler nismo slišali, da ne bo prišlo v noben del Evrope ob zagonu. Ali Disney Plus sploh prihaja v Veliko Britanijo? V tem članku bomo preučili, zakaj se Disney ne začenja zunaj ZDA takoj, zakaj je Disney Plus vreden tega in kako naj deluje v Veliki Britaniji, preden bo na voljo v Veliki Britaniji.

Kratek odgovor na vprašanje "Ali Disney Plus prihaja v Veliko Britanijo?"

Je. Samo ne v letu 2019. V Veliki Britaniji se lahko pojavi leta 2020, čeprav je leto 2021 zelo realen scenarij.

Pojasnimo podrobneje.

Podrobnejši odgovor na vprašanje "Ali Disney Plus prihaja v Veliko Britanijo?"

Zagon platforme zahteva veliko sredstev, ne glede na to, ali gre za storitve za stranke, strežnike ali oglaševanje. Nobena večja platforma za pretakanje se ne začne povsod naenkrat. Ali je to Netflix ali DAZN. Zagon na enem trgu in osredotočanje na rast prvega je veliko boljša strategija kot poskušati narediti vse naenkrat. In to tisto iz letalske družbe WOW AIR, ki je poskušala narediti preveč naenkrat in je propadla v začetku tega leta.

Nekatere platforme, kot je Hulu (čeprav smo vodili, kako Hulu delati v Veliki Britaniji), v Veliki Britaniji niso nikoli zagnali, zato morda med iskanjem "ali Disney Plus prihaja v Združeno kraljestvo" ste tudi sumili, da sploh ne bo prišla. . Vendar pa je.

Vemo, da je Disney ena najbolj znanih blagovnih znamk po vsem svetu z dosegom po vsem planetu in Disney ve, da se bodo ljudje prijavili, če bodo dobili priložnost. Disney pozna tudi ogromno vrednost pretakanja. In čeprav bi lahko rekli, da je Amazon tudi veliko podjetje in Amazon Prime ni na voljo povsod, Amazon nima večine vsebine, ki jo pretaka. Disney ima. In to je tudi eden od razlogov, zakaj bo Disney Plus vreden.

Ko bo v Veliki Britaniji predstavljen Disney Plus, za katerega sumimo, da bo bodisi druga ali tretja lokacija, na kateri bo Disney Plus zaživel, ne bo imel težav s pretakanjem vsebine, saj ima v lasti podjetja, kot so Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, Fox in Lucasfilm. In če vam nihče ne more preprečiti pretakanja vsebin zaradi pravih težav, je širitev v druge države izjemno enostavna. Da ne omenjam, da Disney sam hrani ogromno knjižnice.

Ali bo Disney Plus vreden, ko bo prišel v Veliko Britanijo

Omenili smo že, da Disney ne bo imel težav s pretakanjem vsebine, ki bo na voljo v ZDA, v Veliki Britaniji, ker ima vso vsebino, ki jo bo pretakala, in ne zgolj plačevala za zmožnost tok.

Toda ali je Disney Plus vreden? Ali pa bi se morali držati Netflixa?

Avengers: Endgame bo ekskluzivni Disney Plus, ki bo na platformo prišel decembra 2019. Marvel skoraj vsi ljubijo, in če Endgame ne boste videli v kinematografih, bo vaša edina možnost Disney Plus. Tako bo tudi pri vseh drugih filmih, ki jih bodo izdala podjetja, ki so v lasti Disneyja, vključno z Avatarom 2, Avatarom 3, Avatarom 4 in Avatarom 5 z Avatarom 2, ki trenutno deluje.

Netflix ponuja nekaj odličnih filmov, toda filmi, ki jih ima ali ustvarjajo, le redko tekmujejo z deli Marvela ali 20th Century Foxa, kar se tiče kakovosti. Da ne omenjam, da so produkcije, kot sta Simpsons in Family Guy, v lasti Foxa.

Disney prav tako dela na originalnih serijah s predvajanjem serije Star Wars.

Oh, in ali smo omenili, da vse to prihaja pri 6,99 dolarja, kar bo najverjetneje 6,99 funtov v Veliki Britaniji, ko bo Disney plus v Veliki Britaniji uradno predstavljen, kar je veliko bolj dostopno kot Netflix?

Povedali bomo tako, če bi Disney Plus vseboval samo Disneyjevo vsebino, bi ga težko priporočil. A ker ima Disney tudi lastnika 20th Century Foxa, ki je ustvaril veliko neverjetnih filmov, kot so omenjeni Avatar, Marvel, Fox in National Geographic, vam Disney ponuja ogromno različnih vsebin. Na zelo visoki ravni kakovosti in morda največje prodajno mesto vsega tega je, da poznate večino vsebine, ki bo prišla na platformo.

Vprašali ste, ali Disney Plus prihaja v Združeno kraljestvo in odgovorili smo, da še ne, vendar obstaja način, da bi Disney Plus deloval v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje za to zadevo..

Kako narediti Disney Plus delo v Veliki Britaniji, preden Disney Plus prispe v Veliko Britanijo

Gre za razmeroma preprost postopek.

Če želite gledati Disney Plus v Veliki Britaniji, morate Disneyju misliti, da ste v ZDA.

In to storite z uporabo VPN-ja.

Storitve VPN ščitijo vašo zasebnost v internetu tako, da šifrirajo, kaj počnete, še pomembneje pa je, da vam v tem primeru omogočajo spreminjanje lokacije brez premikanja. V tem primeru v ZDA.

Ključno pri delu Disney Plus je, da dobite pravi VPN. Tako kot pri DAZN in Hulu, ni dovolj, da uporabite samo VPN, saj storitve, kot je Disney, poznajo storitve VPN in jim preprečujejo delovanje. Ko je Disney Plus zunaj v ZDA, boste lahko v Veliki Britaniji gledali Disney Plus s povezavo na desni zasebni strežnik PrivateVPN.

Z PrivateVPN boste lahko uporabljali tudi DAZN, Hulu in najbolj Netflix regije z vodniki po vsem na našem blogu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me