Ali Disney Plus prihaja v Avstralijo leta 2019 (in kaj storiti, dokler se ne stori)

Ali Disney Plus prihaja v Avstralijo leta 2019 (in kaj storiti, dokler se ne stori)

Avtor Michael Smolski, 2019-08-26 14:04:00 v Zabavi


Ste slišali za Disney Plus in se navdušili? Težko je ne. Zlasti če upoštevamo, da je Disney 12. novembra objavil pogodbo za 12,99 USD za Disney +, Hulu in ESPN +. Razen tako, kot Hulu ni v Avstraliji, tudi Disney Plus ne postavlja vprašanja, ali Disney Plus prihaja v Avstralijo leta 2019 ali sploh, in kaj lahko za zdaj storite.

Odgovoriti je Disney plus, ki leta 2019 prihaja v Avstralijo...

Ni. V letu 2019 ne.

Zdaj o izdajah Disney Plus trenutno ni dovolj podatkov in zagotovo ne želimo ustvarjati ugibanja, če pa bi radi pogledali, kaj so v Disneyju govorili na podlagi Disneyjevih potez v zadnjih nekaj letih , lahko preprosto domnevate, da bo Disney Plus prišel v Avstralijo v nekem trenutku v prihodnosti.

Čeprav zagotovo ni na prvem mestu.

Kanada in Velika Britanija bosta več kot verjetno najprej ciljni trgi, po ZDA.

Morda razmišljate, da če Hulu zaradi tega nikoli ne prispe v Avstralijo ali kam drugam minus Japonsko, kako bo Disney + uspel.

Da bi odgovorili na to, se moramo potopiti v strategije teh platform skupaj z njihovimi omejitvami.

Hulu? Usmeril se je na ogromen ameriški trg z zagotavljanjem kakovosti nad količino, kot jo imamo tukaj. Kot rezultat tega je Hulu lahko ponudil vrhunske oddaje dan po tem, ko so prišli na vrsto, a so to storili le v ZDA.

Zakaj? Kot pravice do stroškov vsebine. In več držav, v katerih želite pokazati nekaj, več stane.

Zato Hulu in številne druge platforme, kot je DAZN, nikoli niso prispele v Avstralijo.

Disney Plus? Ima vso svojo vsebino. Kot vse. Ima Marvel, ima všeč 21st Century Fox z 20th Century Fox, National Geographic, Fox, hkrati pa ima Lucasfilm. In seveda, Disney je lastnik Disneyja.

To Disneyu daje vse pravice do njihove vsebine po vsem svetu. Če ste se spraševali, ali Disney Plus prihaja v Avstralijo in imate dvome, je to razlog, zakaj ne bi smeli. Disney Plus ne bo imel težav s pravicami v zvezi s plačilom plačila za vsebino v drugih državah. Zato se lahko teoretično začne v Avstraliji, kadar koli je to pripravljeno.

Zakaj torej Disney Plus ne gre takoj v Avstralijo?

Ker želi Disney svoja prizadevanja osredotočiti na karseda uspešen uspeh v ZDA, kot je to ključno za prihodnost Disney Plus. A tudi zato, ker ima Disney podpisane pogodbe z drugimi državami.

Če bi Disney imel vso svojo vsebino, ne da bi imel platformo za pretakanje, bi iz pravic za pretakanje na stotine milijonov na leto manjkalo. Zato je Disney že dolgo časa podpisoval pogodbe z všečki Netflixa in mnogih drugih. Te platforme so omogočile gledanje všečkov iz filmov Disney ali Marvel, hkrati pa so Disneyju zaslužili veliko denarja.

Preden Disney Plus pride v Avstralijo, bodo morale poteči vse pogodbe v zvezi s katero koli vsebino, ki jo ima Disney. Ko vse to stori, to odpre vrata za začetek Disneyja v Avstraliji, pod pogojem, da njihova ameriška lansiranje poteka po načrtih.

Če Disney Plus trenutno ni na voljo v Avstraliji, obstaja način, da to deluje ne glede na to.

In oh, smo omenili, da ima Disney tudi Hulu? Zato bodo ponudili paket Disney + Hulu + ESPN +.

Lahko pričakujete, da bo Hulu prišel v Avstralijo, če ima Disney?

S prvotno strategijo Hulu, ne.

Z Disneyjevo strategijo? Bolj verjetno kot kdajkoli prej.

Morda ne tako hitro kot Disney Plus, vendar obstaja večja možnost, da se to zgodi kot kdaj koli prej.

Kako dobiti Disney Plus v Avstraliji, preden se uradno izide

Disney Plus v Avstraliji? Morda bo prišel vsak konec leta 2019 ali sredi leta 2020. Dokler Disney ne objavi uradnega datuma predstavitve, bodo vse le špekulacije.

Če pa Disney Plus zavedete v razmišljanje, da ste v ZDA, boste Disney Plus lahko gledali takoj, ne glede na to, kje ste.

Kako to storiš? Z uporabo VPN-ja. VPN, ki deluje z Disney Plus.

Kot naša storitev PrivateVPN, ki jo lahko poskusite brez tveganja. Samo prijavite se, povežite se na pravi strežnik in Disney Plus boste lahko uporabljali v Avstraliji. Pod pogojem, da je Disney Plus v času, ko to berete, v ZDA. Trenutno ni.

Ampak, če ste tu in Disney Plus še ni izšel, PrivateVPN pomaga odblokirati Hulu, DAZN, Netflix in Amazon Prime, če naštejem le nekaj.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me